Els cursos de teatre musical a l’escola de teatre Espai Lazzigags inicien a partir dels 4 anys. Aprofundim en el domini dels aspectes del teatre musical i introduïm la tècnica de clown, la Comedia dell’Arte, la màscara, les improvisacions a partir dels mites grecs i prepararem una obra de teatre musical. Treballem diferents tècniques interpretatives, dansa, cant i interpretació, per tal que l’actor/actriu rebi una formació completa. Es treballa la veu, els moviments, el cos, les coreografies i la interpretació.

En tots els grups, aquestes tècniques es treballen a través del muntatge d’un espectacle musical, que es representa a final de curs en un teatre de gran format.

Els objectius principals del curs de teatre musical són :

. Potenciar l’expressió corporal a través de la música i la interpretació
. Entrenar la memòria corporal aprenent coreografies de diferents estils musicals
. Millorar la tècnica vocal, a través d’exercicis de cant, veu i dicció
. Potenciar la creativitat i la imaginació, a través d’exercicis teatrals i diferents tècniques; improvisació, treball de textos i escenes, treballar les emocions.

Aquests objectius s’adaptaran i es modificaran en funció del grup d’edat, ja que cada grup té unes necessitats i evolució diferent.

Horaris de les classes de teatre musical:

. De 4 a 7 anys: dimecres de 17.30h a 18.30h
. De 8 a 12 anys: dilluns de 18h a 19.30h
. De 1r a 3r ESO: dimecres de 16.30h a 18h (consultar)
. De 4t ESO a Batxillerat: divendres de 19.30 a 21h
. De 18 a 25 anys: dimecres de 19.30 a 21h

 

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Teatre Introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. L’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals...

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Teatre Pel que fa a l'etapa de primària seguim en la mateixa línia metodològica que a l'educació infantil, però introduïm unes variacions que tot seguit destacarem. A part dels contes que es treballen fins a 4t de primària, introduïm la sensibilització musical amb el...