Cursos regulars per adults

HORARIS CURS 2023-2024

Teatre

El centre d’interès és la creació d’un espectacle i es comença a treballar a partir d’exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d’actors i actrius. A través del teatre desenvolupem l’expressió corporal i el llenguatge oral, aprenem a expressar-nos i a escoltar, a dominar el cos i la veu per a millorar la comunicació, superar les dificultats que representa parlar en públic, adquirim un domini raonable del cos, la veu i el vocabulari bàsic teatral, utilitzem el llenguatge verbal i no verbal per expressar sentiments i emocions i adquirim l’hàbit de treballar en equip. Treballem entorn del text teatral i realitzem la representació de l’obra treballada durant el curs en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic.

Grups

Dilluns 20.00h – 21.30h
Dijous 21.00h – 22.30h [SOLC]

Preu: 56€ / mes

Teatre Musical

Curs de 3 hores setmanals on es treballa la interpretació, el cant i la dansa, aplicades a un muntatge musical. Potenciem l’expressió corporal a través de la música i la interpretació, entrenem la memòria corporal aprenent coreografies de diferents estils musicals, millorem la tècnica vocal a través d’exercicis de cant, veu i dicció i potenciem la creativitat i la imaginació a través d’exercicis teatrals (improvisació, treball de textos i escenes i de les emocions) i diferents tècniques. Realitzem la representació de l’obra treballada durant el curs en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic.

Grups
Dimecres 18.30h – 21.30h

Preu: 110 € / mes

Dansa – Jazz

Treballarem el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Seguim l’estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent.

Grups
Dijous 20.00h – 21.00h

Preu: 39€ / mes

Cant Coral

Els pilars fonamentals d’aquest curs seran l’afinació, la rítmica i el treball a veus. Farem servir el cos per entendre que cantar és una activitat física i que, per tant, involucra el cos d’una manera activa. Educarem l’oïda per mitjà del treball a veus i cuidarem la posició del cos a l’hora de cantar. El cant coral presenta una sèrie de beneficis com: adquirir millor consciència corporal, del nostre cos i de la nostra veu. Permet obtenir un bon control respiratori i postural i beneficia la salut. Millora la capacitat auditiva i artística. Per últim, cantar en grup facilita la socialització, el treball en equip i la cohesió social, ens ajuda a estar contents, en la concentració en la feina que estem fent, aprenentatge, disciplina… T’animes?

Adults 
Dimarts 18.30h – 20.00h 

Preu: 56 € / mes 

Dicció catalana

Treballem a través d’exercicis tècnics de respiració, projecció de la veu, vocalització… amb l’objectiu de posar-los a la pràctica alhora de dir el text. Els alumnes treballen a partir del material proposat pel professor i es realitzen individualment, per parelles i en grup. 

Adults 
Dilluns 19.00h – 20.00h

Preu: 39 € / mes

Cursos intensius

Preparació a les proves d’accés de l’Institut del Teatre – Itineraris interpretació

Curs intensiu. Per a tots els candidats que es volen presentar a les proves d’accés de l’Institut del Teatre en les modalitats de text, musical i físic/visual. Es prepararan les proves A1, A2 i B. Les sessions del curs es faran les tardes dels dilluns i divendres.

Inscripcions 
A partir del gener 2024.

Preparació a les proves d’accés de l’Institut del Teatre – Itinerari Direcció i Dramatúrgia

Curs individualitzat. En funció de les necessitats establim un calendari de sessions personalitzat per a les proves A1 (comuna: comentari de text, qüestionari i anàlisi d’una imatge), A2 (específica: anàlisi dramatúrgica d’un text, escenificació i assaig i B (específica: estructurar i escriure un text dramàtic i crear-ne l’escenificació).
 

Inscripcions 
A partir del gener 2024.
Dies i hores a convenir.
Escriu-nos informant-nos de les teves necessitats i disponibilitat i definirem una proposta que s’adapti a tu. 

Tècniques actorals i comunicació no verbal

Curs subvencionat per a joves d’entre 16 i 29 anys. Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació i expressió no verbal. Sense cost per a l’alumne/a. Places limitades. Requisit d’accés: estar inscrit al programa Garantia Juvenil.

CURS SUBVENCIONAT
Pròxima convocatòria: escriu-nos a info@lazzigags.cat
Dilluns a divendres de 9h a 14.30h
210 hores de formació  

INSCRIPCIONS

Matrícula: 55,00 €
Tots els cursos regulars tenen matrícula.

Descompte germans: 10% 

Les quotes no inclouen les despeses de la Mostra de Final de Curs.

Inscripcions per alumnes del curs 2022-23: obertes, consulteu condicions al vostre correu
Inscripcions per a nous alumnes: disponible a partir del 26 de juny a les 9.00h

Ompliu el formulari de preinscripció  https://bit.ly/2yl75WP  seleccionant el període ‘Preinscripció cursos regulars 2023-2024’. Les sol·licituds s’atenen per ordre d’inscripció.

CALENDARI ESCOLAR

Grups adults

Inici de curs: 2 d ’octubre de 2023
Fi de curs: 21 de juny de 2024
Classes obertes: del 7 al 20 de desembre de 2023 i del 11 al 22 de març de 2024
Mostres de final de curs: 31 de maig i 7, 8 i 9 de juny de 2024
Assajos mostres final de curs: del 31 de maig al 7 de juny de 2024

Festius
La Mercè: 25 de setembre de 2023
El Pilar: 12 d’octubre de 2023
Tot Sants: 1 de novembre de 2023
Dia de la Constitució: 6 de desembre de 2023
La Immaculada: 8 de desembre de 2023
Vacances de Nadal: del 21 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024 (ambdós inclosos)
Vacances de Setmana Santa: 23 de març a l’1 d’abril de 2024
Dia del Treball: 1 de maig de 2024
Segona Pàsqua: festiu local pendent publicació calendari oficial