Cursos regulars per adults

Teatre

El centre d’interès és la creació d’un espectacle i es comença a treballar a partir d’exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d’actors i actrius. A través del teatre desenvolupem l’expressió corporal i el llenguatge oral, aprenem a expressar-nos i a escoltar, a dominar el cos i la veu per a millorar la comunicació, superar les dificultats que representa parlar en públic, adquirim un domini raonable del cos, la veu i el vocabulari bàsic teatral, utilitzem el llenguatge verbal i no verbal per expressar sentiments i emocions i adquirim l’hàbit de treballar en equip. Treballem entorn del text teatral i realitzem la representació de l’obra treballada durant el curs en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic.

Adults I (18-25 anys)
Dimecres 21h – 22.30h

Adults II (+26 anys)
Dilluns 19.30h – 21h
Dijous 21h – 22.30h
Divendres 18.30h – 20h

Teatre Musical

Curs de 3 hores setmanals on es treballa la interpretació, el cant i la dansa, aplicades a un muntatge musical. Potenciem l’expressió corporal a través de la música i la interpretació, entrenem la memòria corporal aprenent coreografies de diferents estils musicals, millorem la tècnica vocal a través d’exercicis de cant, veu i dicció i potenciem la creativitat i la imaginació a través d’exercicis teatrals (improvisació, treball de textos i escenes i de les emocions) i diferents tècniques. Realitzem la representació de l’obra treballada durant el curs en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic.

Adults I (18-25 anys)
Dimecres 18.30h – 21.30h

Adults II (+26 anys)
Dilluns 19.30h – 21.30h

Dansa – Jazz

Treballarem el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Seguim l’estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent.

Adults I (18-25 anys)
Dimarts 20.00h – 21.30h

Adults II (+26 anys)
Dijous 19.30h – 21.00h

Cant Coral

Els pilars fonamentals d’aquest curs seran l’afinació, la rítmica i el treball a veus. Farem servir el cos per entendre que cantar és una activitat física i que, per tant, involucra el cos d’una manera activa. Educarem l’oïda per mitjà del treball a veus i cuidarem la posició del cos a l’hora de cantar. El cant coral presenta una sèrie de beneficis com: adquirir millor consciència corporal, del nostre cos i de la nostra veu. Permet obtenir un bon control respiratori i postural i beneficia la salut. Millora la capacitat auditiva i artística. Per últim, cantar en grup facilita la socialització, el treball en equip i la cohesió social, ens ajuda a estar contents, en la concentració en la feina que estem fent, aprenentatge, disciplina… T’animes?

Adults 
Dimarts 18.30h – 20h

Dicció catalana

Treballem a través d’exercicis tècnics de respiració, projecció de la veu, vocalització… amb l’objectiu de posar-los a la pràctica alhora de dir el text. Els alumnes treballen a partir del material proposat pel professor i es realitzen individualment, per parelles i en grup. 

Adults 
Dilluns 18.30h – 20h

Interpretació de cançons

Treballem la interpretació de cançons des de diferents perspectives (text, música i vocal). Posem en pràctica totes les disciplines d’una forma integradora entre elles. Aquest treball es realitza de forma individual, en duets i en grup.

Adults 
Dijous 18.30h – 20.00h

Entrenament corporal

Classe de tonificació dirigida i enfocada a la millora de la condició física global a partir de diferents rutines d’entrenament i adaptada a cada situació personal com lesions, edat i nivell. Consta de tres parts: escalfament, tonificació i estiraments. Es realitza amb el pes del propi cos com amb diferents materials (gomes, manuelles…). És ideal per a millorar la força i resistència muscular, tonifica el múscul i millora el % de grassa corporal i enforteix la musculatura per prevenir lesions a la pràctica de tots els esports i del dia a dia. Entrenar la resistència, flexibilitat, força i velocitat ens ajuda a tenir millor qualitat de vida, major autoestima i benestar físic i mental.

Adults 
Dijous 18.45h – 19.45h

Cursos intensius

Coaching per actors amb Sílvia Navarro

Vols preparar un càsting? Vols treballar un text? Presència escènica? Entrenar? A partir del gener t’oferim la possibilitat de preparar-te de manera individual amb sessions personalitzades.

Inscripcions obertes
Dies i hores a convenir
Preu: 40€/hora

Preparació a les proves d’accés de l’Institut del Teatre – Itineraris interpretació

Curs intensiu de 56 hores. Per a tots els candidats que es volen presentar a les proves d’accés de l’Institut del Teatre en les modalitats de text, musical i físic/visual. Es prepararan les proves A1, A2 i B. Les sessions del curs es realitzaran divendres de 16.30h a 19.30h i els dissabtes de 10h a 14h. 

Inscripcions obertes
A partir del març 2022.
Divendres i dissabtes.
Preu: 575€

Preparació a les proves d’accés de l’Institut del Teatre – Itinerari Direcció i Dramatúrgia

Curs individualitzat. En funció de les necessitats establim un calendari de sessions personalitzat per a les proves A1 (comuna: comentari de text, qüestionari i anàlisi d’una imatge), A2 (específica: anàlisi dramatúrgica d’un text, escenificació i assaig i B (específica: estructurar i escriure un text dramàtic i crear-ne l’escenificació).
 

Inscripcions obertes
A partir del març 2022.
Dies i hores a convenir.
Escriu-nos a informant-nos de les teves necessitats i disponibilitat i definirem una proposta que s’adapti a tu. 

Tècniques actorals i comunicació no verbal

Curs subvencionat per a joves d’entre 16 i 29 anys. Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació i expressió no verbal. Sense cost per a l’alumne/a. Places limitades. Requisit d’accés: estar inscrit al programa Garantia Juvenil.

CURS SUBVENCIONAT
Pròxima convocatòria: Abril 2022
Dilluns a divendres de 9h a 14h
215 hores de formació