Espai Lazzigags

Més de 20 anys en la docència amb l'objectiu de formar en el teatre a petits, joves i adults

Som Escola, Teatre, Educació, Cultura, Futur

Les arts escèniques estimulen la imaginació, l’expressivitat i la creativitat i ajuden al desenvolupament cognitiu, emocional i relacional de la persona. Fa 23 anys que treballem per a formar i ajudar als nostres alumnes d’infantil, primària, secundària, d’estudis professionals, d’educació especial i adults a conèixer i estimar les arts escèniques des de Teatre a les escoles anant als centres educatius i a les nostres instal·lacions Espai Lazzigags – Escola d’arts escèniques situades al barri de Sants de Barcelona.

Permetem a la persona la implicació en el llenguatge emocional i corporal

Ajudem a desenvolupar diferents habilitats: pensar, organitzar i sintetitzar la informació; interpretar les idees i crear-ne de noves

Potenciem el pensament crític i els processos cognitius perquè s’estimuli la imaginació i el pensament creatiu

Metodologia

Treballem les capacitats i competències bàsiques per etapes educatives

La nostra programació està pensada per nivells educatius, seguint el currículum d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera treballem en la línia pedagògica dels ensenyaments reglats.

Infantil

Dels 4 als 12 anys (6è de primària)

Ens centrem en l’explicació de contes i històries. Fem jocs teatrals i realitzem activitats plàstiques, danses i cançons. En definitiva, el conte esdevé el centre d’interès per donar-li sentit a tota la programació.

Juvenil

Dels 13 als 17 anys (ESO i Batxillerat)

Treballem per projectes. A través dels textos escollits, apliquem les diferents tècniques teatrals. Participem en la Mostra de l’IMEB al Teatre Lliure de Barcelona i en la Jornada de Teatre Juvenil de Lazzigags.

Adults

A partir dels 18 anys

Ens centrem en una formació amb l’objectiu d’aprofundir en els coneixements específics de cada disciplina i obtenir uns resultats de qualitat i amb criteris professionals. 

Coneix la nostra oferta formativa

Cursos regulars, intensius i subvencionats; formació professional; tallers de teatre a les escoles i cursos per empreses