Cursos regulars per a joves

Teatre

El centre d’interès és la creació d’un espectacle i es comença a treballar a partir d’exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d’actors. En aquesta etapa es treballa entorn del text teatral. Al final de curs es fa la representació en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic.

Juvenil I (1r-3r ESO)
Dijous 18.30h – 20.00h
Juvenil II (4t ESO-Batxillerat)
Dijous 18.30h – 20.00h

Teatre Musical

Curs de 3 hores setmanals on es treballa la interpretació, el cant i la dansa, aplicades a un muntatge musical. Des de principis de curs es treballarà des d’un projecte musical on veurem diverses disciplines de dansa, interpretació i cos. Al final de curs es fa la representació en un teatre per completar l’experiència mostrant-ho al públic. 

Juvenil I (1r-3r ESO)
Dilluns 18.00h – 21.00h
Juvenil II (4t ESO-Batxillerat)
Dimecres 18.30h – 21.30h

Dansa Jazz

Treballarem el condicionament físic per assolir les necessitats tècniques de la disciplina, millorar la flexibilitat per poder dibuixar línies i figures més estètiques amb el nostre cos, expressar i ser sensible als diferents estils musicals. Seguim l’estructura del ballet clàssic i de la dansa contemporània utilitzant música comercial, una combinació que crea un estil únic i diferent.

Juvenil I (1r-3r ESO)
Dijous 18.30h – 19.30h
Juvenil II (4t ESO-Batxillerat)
Dijous 19.30h -20.30h

Cursos intensius

Tècniques actorals i comunicació no verbal

Curs subvencionat per a joves d’entre 16 i 29 anys. Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació i expressió no verbal. Sense cost per a l’alumne/a. Places limitades. Requisit d’accés: estar inscrit al programa Garantia Juvenil.

CURS SUBVENCIONAT
Pròxima convocatòria: octubre 2022
Dilluns a divendres de 9h a 14.30h
215 hores de formació  

Casal juvenil de teatre musical

Casal d’estiu de teatre musical per a joves d’entre 12 i 16 anys, on cada setmana crearem i assajarem coreografies de dansa jazz, cançons i escenes d’obres de teatre musical i les mostrarem al públic.

Estiu 2022
27 de juny al 29 de juliol
Dilluns a divendres de 9h a 13h
Inscripcions per setmanes