Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
cursos de teatre

Espai Lazzigags

Cursos de teatre i arts escèniques

A l'espai Lazzigags t'oferim un ampli ventall de cursos de teatre i arts escéniques a Barcelona: tècniques d'actuació teatral, cursos de preparació per a les proves d'accés a l'Institut del Teatre, casals d'estiu teatrals, cursos d'interpretació davant la càmera, i cursos de teatre i arts escèniques per a nens, joves i adults de totes les edats al nostre espai de Barcelona

 • Recursos comunicatius i llenguatge no verbal | Curs subvencionat

  Recursos comunicatius i llenguatge no verbal | Curs subvencionat

  Curs eminentment pràctic destinat a que els alumnes participants puguin adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació no verbal. Sense cost. Durada de 215h.

  Llegir més
 • Inscripcions curs 2019-2020

  Inscripcions curs 2019-2020

  Cursos de teatre i arts escèniques de l'Espai Lazzigags. Consulta la nostra oferta formativa, horaris i com formalitzar la inscripció presencialment a l'Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32) i online a espai@lazzigags.cat.

  Llegir més
 • Curs de preparació per a les proves d'accés de l'Institut del Teatre

  Curs de preparació per a les proves d'accés de l'Institut del Teatre

  Curs intensiu de preparació per a les proves d'accés a l'IT. Especialitat d'interpretació i de dramatúrgia i direcció.

  Llegir més
 • CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

  Títol reconegut per la Generalitat de Catalunya. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

  Llegir més
 • Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  Cursos per a nens de 8 a 12 anys

  A l'Espai Lazzigags comptem amb més de 15 anys d'experiència en la docència d'arts escèniques. Oferim cursos de teatre i arts escèniques a joves de 8 a 12 anys. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos.

  Llegir més
 • Cursos per a nens de 4 a 7 anys

  Cursos per a nens de 4 a 7 anys

  A l'Espai Lazzigags oferim formació en arts escèniques a partir dels 4 anys. Per als més petits tenim una oferta formativa adaptada a les seves capacitats on, mica en mica, aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i a comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Cursos per a joves de 18 a 25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per a joves amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Cursos per a joves de 13 a 17 anys

  Espai Lazzigags ofereix als alumnes de 13 a 18 anys una formació enfocada a aprofundir en els coneixements de manera que, progressivament, van adquirint coneixements que els fan créixer i que, si és del seu interès, poden enfocar cap a una sortida professional.

  Llegir més
 • Cursos per adults de +25 anys

  Cursos per adults de +25 anys

  Espai Lazzigags ofereix cursos per adults amb una programació enfocada a l'especialització.

  Llegir més
 • Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre musical a Sants, Barcelona

  Amb el teatre musical treballem diferents tècniques interpretatives, dansa, cant i interpretació, per tal que l’actor/actriu rebi una formació completa. Es treballarà la veu, els moviments, el cos, les coreografies i la interpretació.

  Llegir més
 • Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  Cursos de teatre a Sants, Barcelona

  El teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre: dramatització, moviment escènic, maquillatge, escenografia, vestuari, coreografies, música... Aprenem a expressar-nos, a escoltar i a millorar la comunicació a través del cos i de la veu.

  Llegir més