Teatre

Introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. L’activitat se centra en l’explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. En definitiva, el conte esdevé el centre d’interès per donar-li sentit a tota la programació. 

 

Teatre musical

Introducció al teatre combinada amb el cant i la dansa. Amb els alumnes d’infantil es treballaran cançons i petites coreografies dins d’una obra teatral. Treballarem mitjançant jocs d’improvisació, cançons i coreografies de contes populars i contes inventats pels mateixos nens. 

 

Cant

Amb el taller de cant coral ampliem la capacitat d’expressió i comunicació verbal i gestual a través de les activitats musicals. Amb cançons i jocs potenciarem la percepció dels segments del cos, l’escolta, la pulsació i el seguiment d’un ritme. Classificarem els sons i les formes segons les seves qualitats i establirem relacions seqüencials, tot creant ritmes i melodies.

 

Dansa

L’activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l’alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. Treballarem a partir d’un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament introduïrem, mica en mica, la tècnica. Integrarem aquests moviments a través de coreografies i unificarem tot el treball fet prèviament amb l’objectiu de representar-lo davant d’un públic. 

 

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Teatre Pel que fa a l'etapa de primària seguim en la mateixa línia metodològica que a l'educació infantil, però introduïm unes variacions que tot seguit destacarem. A part dels contes que es treballen fins a 4t de primària, introduïm la sensibilització musical amb el...

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Cursos per a joves de 13 a 17 anys

Teatre Pel que fa a l'etapa de secundària i batxillerat la línia metodològica canvia. El centre d'interès és la creació d'un espectacle i es comença a treballar a partir d'exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d'actors. En aquesta etapa es treballa...