El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, títol reconegut per la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

2 anys acadèmics > 2.000 hores > 1.854 hores de formació a l’escola > 166 hores de pràctiques en empreses del sector

UN PLA D’ESTUDIS 360º

El pla d’estudis de Lazzigags permet un aprenentatge i avaluació integral dels continguts, des de totes les perspectives necessàries. L’aprenentatge 360º ens ajuda a sentir que progressem, que mai deixem d’avançar, de conèixer i experimentar. Cada nou aprenentatge retroalimenta els ja adquirits anteriorment.

El nostre pla d’estudis s’organitza en dos anys, per tal de proporcionar a l’alumne/a les eines necessàries per enfrontar-se amb el seu futur professional, sigui quin sigui l’àmbit que esculli. 

REQUISITS D’ACCÉS

Per poder cursar el CFGS en Tècniques d’interpretació teatral cal superar la prova d’accés pròpia d’aquest CFGS i acreditar:

1) Per accedir a aquest cicle formatiu cal tenir el títol de batxillerat o un d’equivalent o haver superat la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.
2) En ambdós casos, també cal superar una prova específica d’accés que es realitzarà a l’Espai Lazzigags, on podràs demostrar les aptituds necessàries per cursar aquest ensenyament.

PROVES D’ACCÉS

Es treballarà la interpretació, la improvisació, l’expressió corporal i vocal i el treball individual i l’adaptació al grup:

. Exercicis individuals: memoritzar un monòleg (a escollir) que es lliurarà el dia de la inscripció i aprendre’l de memòria pel dia de la prova; i realitzar una entrevista personal amb la comissió avaluadora
. Exercicis de grup: exercicis físics i de moviment, exercicis de veu i improvisacions que proposarà la comissió avaluadora

Aquestes activitats individuals i grupals es desenvoluparan mitjançant quatre exercicis. Se n’avaluaran les aptituds físiques, vocals i interpretatives.

· Exercici 1 – Cos i interpretació (individual i conjunt)
· Exercici 2 – Veu i cant (individual i conjunt)
· Exercici 3 – Representació del monòleg escollit el dia de la inscripció (individual)
· Exercici 4 – Entrevista personal

DATES I TERMINIS DE LES PROVES D’ACCÉS

15 de maig a 5 de juny – Inscripcions a l’Espai Lazzigags
13 de maig – Publicació de les places, els continguts de la prova i el calendari de realització
13 a 30 de juny – Període en què es fa la prova
3 de juliol – Publicació de les notes provisionals
7 de juliol – Publicació de les notes definitives
19 de setembre – Inici de curs

VINE A LES SESSIONS INFORMATIVES!

Divendres 6 d’abril a les 19h · Divendres 20 d’abril a les 19h · Dissabte 12 de maig a les 10h

Confirma assistència escrivint-nos a espai@lazzigags.cat. També pots venir un altre dia concertant una cita prèvia.

MÉS INFORMACIÓ

Per a saber més del pla d’estudis, preus i accés ens pots trucar al 93 296 73 37 i escriure a espai@lazzigags.cat. També pots omplir el formulari de contacte de la pàgina web i ens posarem en contacte amb tu.

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Cursos per a nens de 4 a 7 anys

Teatre Introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. L’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals...

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Cursos per a nens de 8 a 12 anys

Teatre Pel que fa a l'etapa de primària seguim en la mateixa línia metodològica que a l'educació infantil, però introduïm unes variacions que tot seguit destacarem. A part dels contes que es treballen fins a 4t de primària, introduïm la sensibilització musical amb el...