El cap de setmana 5 i 6 de maig tindrà lloc la 13a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona (C/Sant Quintí, 19) organitzada per l’Escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags i les diferents AMPES dels instituts que hi participen.

En aquestes jornades els alumnes de secundària i batxillerat de les escoles de Barcelona on treballem mostren el treball realitzat durant tot el curs. A Lazzigags apostem per aquests tipus d’activitats pel seu nivell pedagògic i artístic, on els nostres alumnes també gaudeixen del teatre fet pels seus companys.

Al final de les Jornades es farà l’entrega de premis. Un jurat professional valorarà les obres de teatre representades i atorgarà cinc categories de premis:

. Dos premis als millors actors de 1r a 3r d’ESO i de 4t d’ESO a Batxillerat
. Dos premis a les millors actrius de 1r a 3r d’ESO i de 4t d’ESO a Batxillerat
. El millor muntatge
. La millor trajectòria
. El millor cartell publicitari

El jurat professional valorarà les categories de millors actors, millors actrius i el millor muntatge. Els professors de teatre atorgaran el premi a la millor trajectòria de cada grup i el públic també hi teniu un paper important, votareu el millor cartell publicitari.

PROGRAMA DE LES JORNADES – pròximament

Jornades de Teatre Jove

Jornades de Teatre Jove

Lazzigags organitza cada any les Jornades de Teatre Jove, un esdeveniment on actuen diversos grups de joves majors de 18 anys que cursen teatre i teatre musical a les nostres instal·lacions. Les Jornades del passat curs 2015-2016 es van celebrar el 21 i 22 de maig. La...

Avi, t’explico un conte

Avi, t’explico un conte

A Lazzigags, juntament amb les AMPA de les escoles i instituts de Barcelona on treballem, organitzem el projecte “Avi, t’explico un conte?” on un grup de cada escola interpreta una obra de teatre, que han treballat durant el curs, en un casal d’avis del barri. Aquesta...