A Lazzigags, juntament amb les AMPA de les escoles i instituts de Barcelona on treballem, organitzem el projecte “Avi, t’explico un conte?” on un grup de cada escola interpreta una obra de teatre, que han treballat durant el curs, en un casal d’avis del barri.

Aquesta iniciativa gira entorn de tres eixos: fomentar la relació entre generacions; acostar el teatre a persones que normalment no hi poden anar i enfortir el teixit associatiu de la ciutat; i potenciar el rigor en el treball i la responsabilitat personal i en grup per tal de ser l’obra escollida.

Durant el curs 2015-2016 van participar en el projecte l’Escola Pere IV i l’Institut Quatre Cantons i els grups seleccionats són el grup de teatre de 2n de Primària i el de 2n d’ESO, respectivament:

. IES Quatre Cantons amb “El joc de la sospita” (2n ESO) al Casal de Gent Gran Quatre Cantons

. Escola Pere IV amb “Un somni màgic amb pirates” (2n Primària) al Casal de Gent Gran Quatre Cantons

Jornades de Teatre Jove

Jornades de Teatre Jove

Lazzigags organitza cada any les Jornades de Teatre Jove, un esdeveniment on actuen diversos grups de joves majors de 18 anys que cursen teatre i teatre musical a les nostres instal·lacions. Les Jornades del passat curs 2015-2016 es van celebrar el 21 i 22 de maig. La...

Un forat al moneder

Un forat al moneder

Taller teatral de consum responsable per escoles. . A qui va dirigit? Taller dirigit a alumnes de cicle mitja de primària. . Objectius: Els quatre punts bàsics d’aquest projecte són: . Comprar només allò que necessitem. . No gastar més del que tenim. No endeutar-se. ....