Lazzigags organitza cada any les Jornades de Teatre Jove, un esdeveniment on actuen diversos grups de joves majors de 18 anys que cursen teatre i teatre musical a les nostres instal·lacions.

Les Jornades del passat curs 2015-2016 es van celebrar el 21 i 22 de maig. La mostra es va dur a terme al Centre Catòlic de Sants (C/ d’Antoni de Capmany 72 – 76, Barcelona) i els grups teatrals ens van presentar “Jo mai, mai…”, una obra actual creada i dirigida per Ivan Campillo i “Ets autèntic, Charlie Brown”, el musical basat en les tires còmiques de Charles Schulz, dirigit per Lluís Garrido i acompanyats per l’Escola de Música Tarantel·la.

PROGRAMA DE LES JORNADES

JO MAI, MAI…

Dissabte 21 de maig | 20.30h

Autor i direcció: Ivan Campillo

Un grup de joves queden per recordar els vells temps de l’Institut. Un cap de setmana sols al camp i un joc inofensiu faran sortir a la llum tots els seus secrets. Com són ara l’esportista, lapija, el fumeta, la guapa, la borratxa…? Desitjos, somnis, nous amors, “polvos” pendents i un cos al mig del bosc… “Jo mai, mai…” és una comèdia d’estiu feta per gent jove. Una obra fresca i esbojarrada. I amb un final sorprenent.

ETS AUTÈNTIC, CHARLIE BROWN
amb la col·laboració de l’Escola de Música Tarantel·la

Diumenge 22 de maig | 18.00h

Direcció: Lluís Garrido
Direcció musical: David Rancaño

Què passaria si els personatges entranyables de la tira de còmics de Snoopy s’haguessin fet grans? Seguirien tenint els mateixos problemes? Continuarien filosofant sobre la vida? I el més important… En Charlie Brown seguiria sent un bon noi? L’obra que treballem explica els problemes d’aquest grup d’amics a les portes de la Universitat amb un recull de cançons dels musicals You’re a good man Charlie Brown i Snoopy.

Avi, t’explico un conte

Avi, t’explico un conte

A Lazzigags, juntament amb les AMPA de les escoles i instituts de Barcelona on treballem, organitzem el projecte “Avi, t’explico un conte?” on un grup de cada escola interpreta una obra de teatre, que han treballat durant el curs, en un casal d’avis del barri. Aquesta...

Un forat al moneder

Un forat al moneder

Taller teatral de consum responsable per escoles. . A qui va dirigit? Taller dirigit a alumnes de cicle mitja de primària. . Objectius: Els quatre punts bàsics d’aquest projecte són: . Comprar només allò que necessitem. . No gastar més del que tenim. No endeutar-se. ....