Taller teatral de consum responsable per escoles.

. A qui va dirigit?
Taller dirigit a alumnes de cicle mitja de primària.

. Objectius:

Els quatre punts bàsics d’aquest projecte són:

. Comprar només allò que necessitem.
. No gastar més del que tenim. No endeutar-se.
. No comprar productes que perjudiquin el medi ambient.
. Estar informats de les empreses que contribueixen en l’explotació infantil i en els col·lectius desprotegit i evitar comprar productes produïts per aquestes empreses.

. Metodologia

Presentar els punts bàsics sobre el consum responsable amb l’ajuda d’un power-point/prezi juntament amb dos personatges teatrals que representaran un consumidor responsable i un altre que no ho és. Seran personatges un pèl estereotipats (tipus personatges de la Cubana) que plantejaran diferents situacions. Aquestes situacions donaran pas a obrir debat, perquè els alumnes puguin aportar les seves opinions.

. Durada de la sessió: 1h 30 minuts

. Contractació: podeu contactar amb la Lídia Linuesa al telèfon 93 296 73 37 o escrivint a lidia@lazzigags.cat

“He estat present en les dues sessions d’Un forat al moneder i ha estat espectacular. Els nens s’ho han passat genial i les mestres encantades” – Tècnica de l’Ajuntament de Rubí.

“Va estar molt i molt bé, tant en la forma com en el contingut. Els nois que van venir, un 10!!!” – Cap d’estudis de l’Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages.

Jornades de Teatre Jove

Jornades de Teatre Jove

Lazzigags organitza cada any les Jornades de Teatre Jove, un esdeveniment on actuen diversos grups de joves majors de 18 anys que cursen teatre i teatre musical a les nostres instal·lacions. Les Jornades del passat curs 2015-2016 es van celebrar el 21 i 22 de maig. La...

Avi, t’explico un conte

Avi, t’explico un conte

A Lazzigags, juntament amb les AMPA de les escoles i instituts de Barcelona on treballem, organitzem el projecte “Avi, t’explico un conte?” on un grup de cada escola interpreta una obra de teatre, que han treballat durant el curs, en un casal d’avis del barri. Aquesta...