Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre a les escoles

Tornar

Un forat al moneder

Un forat al moneder

Taller teatral de consum responsable per escoles.

. A qui va dirigit?

Taller dirigit a alumnes de cicle mitja de primària.

. Objectius:

Els quatre punts bàsics d’aquest projecte són:

. Comprar només allò que necessitem.
. No gastar més del que tenim. No endeutar-se.
. No comprar productes que perjudiquin el medi ambient.
. Estar informats de les empreses que contribueixen en l’explotació infantil i en els col·lectius desprotegit i evitar comprar productes produïts per aquestes empreses.

. Metodologia

Presentar els punts bàsics sobre el consum responsable amb l’ajuda d’un power-point/prezi juntament amb dos personatges teatrals que representaran un consumidor responsable i un altre que no ho és. Seran personatges un pèl estereotipats (tipus personatges de la Cubana) que plantejaran diferents situacions. Aquestes situacions donaran pas a obrir debat, perquè els alumnes puguin aportar les seves opinions.

. Durada de la sessió: 1h 30 minuts 

. Contractació: podeu contactar amb la Lídia Linuesa al telèfon 93 296 73 37 o escrivint a lidia@lazzigags.cat

“He estat present en les dues sessions d’Un forat al moneder i ha estat espectacular. Els nens s’ho han passat genial i les mestres encantades” – Tècnica de l’Ajuntament de Rubí.

"Va estar molt i molt bé, tant en la forma com en el contingut. Els nois que van venir, un 10!!!" -  Cap d'estudis de l'Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages.

"Va ser un taller molt interessant però, sobretot, molt participatiu; ho podeu comprovar en següent vídeo: https://goo.gl/Gu2vuc" Jordi Rius de l'Escola La Presentació de la Mare de Déu de Vilassar de Mar.