Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Obrim l'Espai Lazzigags a Sants!Aquest proper curs 2016-17 volem apropar, una mica més, les arts escèniques a les persones. Volem fer visible i ensenyar tot allò que hem après amb aquests 17 anys d'experiència en la docència i la producció. El resultat és l'ESPAI LAZZIGAGS, l'escola d'arts escèniques per al públic infantil, juvenil i adult situada a Sants (C/Vallespir, 32 Barcelona).

A Lazzigags seguirem fent tot allò que més ens agrada: no ens oblidem de la companyia i productora teatral ni de les extraescolars de teatre! D'aquesta manera, la nova estructura de Lazzigags es composa per l'Espai Lazzigags, on hi trobareu l'escola d'arts escèniques i l'aula de teatre a les escoles; i Lazzigags Produccions, que emmarca la companyia i la productora teatral de sempre.

Per definir els nous plans de Lazzigags hem dissenyat una nova identitat visual corporativa i un programa específic per Espai Lazzigags. La imatge renovada de Lazzigags és més fresca i moderna i adaptada a tots els suports actuals, una nova imatge que esperem que us agradi i que la puguem gaudir durant molts anys més amb vosaltres.

Pel que fa a la programació de l'Espai Lazzigags hi trobareu un ventall d'opcions adaptades a la demanda dels alumnes, com per exemple: teatre, dansa, cant coral, tècniques de veu, improvisació, coaching en oratòria, arts plàstiques en el teatre... adaptades al públic infantil, juvenil i adult.

Les inscripcions es podran fer a partir de l'1 de setembre i la inauguració de l'Espai Lazzigags serà a l'octubre, juntament amb l'inici de curs. 

Podeu consultar les classes que s'impartiran en aquesta web (Escola > Cursos).


Avís: Actualment estem treballant amb la programació del nou curs. La informació dels cursos s'anirà actualitzant fins a l'octubre. 

Data de publicació

27 Juliol 2016

Autor

Compartir

Noticies d'interès

 • XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar.

  Llegir més
 • Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Les Mostres de Final de Curs 2018-2019 de l'Espai Lazzigags seran els dies 14, 15 i 16 de juny i es realitzaran a La Lleialtat Santsenca (divendres 14, grups juvenil) i a l'Escola Joan Pelegrí (dissabte 15 i diumenge 16 de juny, grups infantil i adults). Entrades disponibles del 27 de maig al 13 de juny a la nostra escola.

  Llegir més