Aquest proper curs 2016-17 volem apropar, una mica més, les arts escèniques a les persones. Volem fer visible i ensenyar tot allò que hem après amb aquests 17 anys d’experiència en la docència i la producció. El resultat és l’ESPAI LAZZIGAGS, l’escola d’arts escèniques per al públic infantil, juvenil i adult situada a Sants (C/Vallespir, 32 Barcelona).

A Lazzigags seguirem fent tot allò que més ens agrada: no ens oblidem de la companyia i productora teatral ni de les extraescolars de teatre! D’aquesta manera, la nova estructura de Lazzigags es composa per l’Espai Lazzigags, on hi trobareu l’escola d’arts escèniques i l’aula de teatre a les escoles; i Lazzigags Produccions, que emmarca la companyia i la productora teatral de sempre.

Per definir els nous plans de Lazzigags hem dissenyat una nova identitat visual corporativa i un programa específic per Espai Lazzigags. La imatge renovada de Lazzigags és més fresca i moderna i adaptada a tots els suports actuals, una nova imatge que esperem que us agradi i que la puguem gaudir durant molts anys més amb vosaltres.

Pel que fa a la programació de l’Espai Lazzigags hi trobareu un ventall d’opcions adaptades a la demanda dels alumnes, com per exemple: teatre, dansa, cant coral, tècniques de veu, improvisació, coaching en oratòria, arts plàstiques en el teatre… adaptades al públic infantil, juvenil i adult.

Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de setembre i la inauguració de l’Espai Lazzigags serà a l’octubre, juntament amb l’inici de curs.

Podeu consultar les classes que s’impartiran en aquesta web (Escola > Cursos).

Avís: Actualment estem treballant amb la programació del nou curs. La informació dels cursos s’anirà actualitzant fins a l’octubre.

« Tornar al BLOG