Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Màgia per a nens a Barcelona: misteri i sorpreses!La màgia és una de les arts més antigues que es coneixen, també denominada il·lusionisme, és l'art d'entretenir el públic mitjançant il·lusions misterioses i sorprenents però el que molt poca gent sap és que el menys important és el truc. El truc és el secret. El que fa que es converteixi en màgia són la resta d'arts que ho envolten: el teatre, les arts plàstiques, la dansa, la música... Amb tot aquest material tenim la base per fer el taller que servirà perquè els infants desenvolupin la seva creativitat escènica d'una forma diferent i divertida.

Al taller de màgia per a nens es treballaran les tècniques de joc amb cordes, cartes i boles d'esponja; la creació i decoració de jocs i material màgic i l’espectacle teatral.

Preu: 35€

. Preu especial pels alumnes de Lazzigags i de les escoles que pertanyen a l'ACET: 29€

Dia del taller: 8 d'abril de 2017

Horari: 10:30 h a 13:30 h.

. Lloc: Espai Lazzigags (C/ Vallespir, 32, 08014, Barcelona)

. Activitat dirigida a nens i nenes de 8 a 12 anys.

. Al final del taller es farà una demostració oberta als pares, familiars i amics. Es recomana als acompanyants que ocupin els seus seients 20 minuts abans de finalitzar el taller per a gaudir de l'actuació. La demostració començarà aprox. a les 13.30h.

. El taller té places limitades i inclou tot el material necessari. Així podran descobrir com realitzar cada truc de manera fàcil i senzilla.

. Aquesta activitat requereix un mínim d'assistents, de no aconseguir-se s'avisarà als inscrits.

T'INTERESSA? INSCRIU-TE! 

Pots demanar més informació i tramitar la reserva i inscripció omplint aquest formulari.

Consulta els Comprimits Lazzigags programats.

Data de publicació

06 Març 2017

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticies d'interès

 • XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar.

  Llegir més
 • Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Les Mostres de Final de Curs 2018-2019 de l'Espai Lazzigags seran els dies 14, 15 i 16 de juny i es realitzaran a La Lleialtat Santsenca (divendres 14, grups juvenil) i a l'Escola Joan Pelegrí (dissabte 15 i diumenge 16 de juny, grups infantil i adults). Entrades disponibles del 27 de maig al 13 de juny a la nostra escola.

  Llegir més