La màgia és una de les arts més antigues que es coneixen, també denominada il·lusionisme, és l’art d’entretenir el públic mitjançant il·lusions misterioses i sorprenents però el que molt poca gent sap és que el menys important és el truc. El truc és el secret. El que fa que es converteixi en màgia són la resta d’arts que ho envolten: el teatre, les arts plàstiques, la dansa, la música… Amb tot aquest material tenim la base per fer el taller que servirà perquè els infants desenvolupin la seva creativitat escènica d’una forma diferent i divertida.

Al taller de màgia per a nens es treballaran les tècniques de joc amb cordes, cartes i boles d’esponja; la creació i decoració de jocs i material màgic i l’espectacle teatral.

Preu: 35€

. Preu especial pels alumnes de Lazzigags i de les escoles que pertanyen a l’ACET: 29€

Dia del taller: 8 d’abril de 2017

Horari: 10:30 h a 13:30 h.

Lloc: Espai Lazzigags (C/ Vallespir, 32, 08014, Barcelona)

. Activitat dirigida a nens i nenes de 8 a 12 anys.

. Al final del taller es farà una demostració oberta als pares, familiars i amics. Es recomana als acompanyants que ocupin els seus seients 20 minuts abans de finalitzar el taller per a gaudir de l’actuació. La demostració començarà aprox. a les 13.30h.

. El taller té places limitades i inclou tot el material necessari. Així podran descobrir com realitzar cada truc de manera fàcil i senzilla.

. Aquesta activitat requereix un mínim d’assistents, de no aconseguir-se s’avisarà als inscrits.

T’INTERESSA? INSCRIU-TE!

Pots demanar més informació i tramitar la reserva i inscripció omplint aquest formulari.

Consulta els Comprimits Lazzigags programats.

« Tornar al BLOG