Matrícula avançada curs 2017-2018

Aquest estiu llença’t a la piscina i aprofita les ofertes de l’Espai Lazzigags

L’educació artística és un component clau per a millorar l’aprenentatge social i personal, en qualsevol etapa de la vida. A través del teatre, la dansa o el cant, entre altres activitats, s’estimula la imaginació i la capacitat d’expressar-se. A través de les arts escèniques, i combinada amb les plàstiques en alguns casos, potenciem la creativitat, l’expressió oral i corporal, l’oïda, el nivell de lectura… i obtenim recursos per millorar les nostres habilitats socials i l’autoestima.

El projecte docent de l’Espai Lazzigags està pensat per a cada nivell d’aprenentatge i etapa de la vida, en funció de les necessitats de cadascú i dels coneixements es vulguin enriquir. Descobreix els cursos per a nens, joves i adults que oferim a l’escola de teatre Espai Lazzigags.

Si vols conèixer o especialitzar-te en el teatre, el cant, la dansa o millorar la teva oratòria i expressió corporal, o coneixes algú que hi estaria interessat, consulta els cursos que oferim a Lazzigags i aprofita l’oferta d’estiu al formalitzar la matrícula avançada pel curs 2017-2018.

Promoció estiu 2017

Si t’inscrius del 15 de juny al 28 de juliol als cursos de l’Espai, només pagaràs:

Cursos d’1h a la setmana

. Matrícula + setembre: 50 €

. Octubre 2017 a juny 2018: 35 €/mes

Cursos d’1h 30 min. a la setmana

. Matrícula + setembre: 60 €

. Octubre 2017 a juny 2018: 50 €/mes

A partir del 18 de setembre es comptarà el preu habitual dels cursos i de la matrícula, que té un cost de 55€. El preu habitual de les classes és de 35€ al mes (1h/setmana) i 50€ al mes (1h30′ a la setmana), exceptuant les classes de coaching en oratòria i les classes particulars.

Com puc tramitar les inscripcions?

. Presencialment, a partir del 15 de juny a l’Espai Lazzigags de dl. a dv. de 17h a 20h, i al juliol de 9h a 13:30h i de 15:30h a 17h

Online, sol·licitant la inscripció a espai@lazzigags.cat. També pots omplir el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

« Tornar al BLOG