Amb la nova obertura de l’escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags, la companyia s’ha unit a les associacions del barri Sants-Les Corts i Sants Establiment Units per tal de participar activament a les activitats que s’organitzen des de fa anys al barri. Aquestes associacions tenen l’objectiu d’adequar, organitzar i promoure el territori com un centre comercial a cel obert, utilitzant una gestió continuada i professional.

A partir del maig s’obre la porta a les fires i activitats al carrer, on aquestes omplen els carrers de botiguers i firaires que ofereixen tot tipus de productes de proximitat i una gran quantitat d’activitats culturals per a tots els gustos i edats.

La primera fira té lloc el 6 de maig al Carrer Galileu i l’organitza l’Associació Eix Comercial Sants – Les Corts. Seguidament, la fira que organitza l’Associació Sants Establiments Units el 13 de maig al Carrer de Sants, el carrer comercial més llarg d’Europa amb un total de quatre kilòmetres seguits d’establiments.

ON ENS PODEU TROBAR?

. Fira Sants-Les Corts6 de maig de 9h a 20h al Carrer Galileu amb Av. Madrid

. Fira Sants Establiments Units: 13 de maig de 9h a 20h al Carrer de Sants amb Carrer Cros

 

Us hi esperem per gaudir d’un bon dia a l’aire lliure!

« Tornar al BLOG