El gospel és un estil de música que combina el cant, les veus en cor empastades en perfecte harmonia, amb ritmes que recorden al jazz i al blues americans i el ball, tot des d’una vessant molt teatral.

Aquest taller de Rhythm & Gospel pretén despertar les infinites possibilitats que té la veu, utilitzant la sonoritat i les harmonies de la música gospel. Els alumnes faran un treball metòdic del ritme mitjançant exercicis de diverses tècniques (percussió corporal, improvisació vocal, funky, flamenc) i aprendran a observar el poder que té aquest en la música i com fer-lo servir a l’hora de cantar.

La direcció del taller anirà a càrrec de Nacho Melús, actor i cantant format en cant clàssic al Conservatori Superior del Liceu, en cant modern a Taller de Músics i en teatre musical a l’Escola Memory de Barcelona. Compagina la seva feina com actor i cantant amb la de compositor, lletrista, director de cor i professor de cant. Ha impartit tallers de gospel a Chicago, Nova York i Atlanta, i ha sigut professor de nombrorsos cors.

. Dia del taller: 25 març de 2017

Horari: 10.30h a 13.30h

Preu: 35€ / Alumnes 29€

Lloc: Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32, 08014 Barcelona)

. El taller té places limitades i està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aventurar-se en el meravellós món del gospel (edat mínima 16 anys).

Aquesta activitat requereix un mínim d’assistents, de no aconseguir-se s’avisarà als inscrits.

T’INTERESSA? INSCRIU-TE!

Pots demanar més informació i tramitar la reserva i inscripció omplint aquest formulari.

Consulta els Comprimits Lazzigags programats.

« Tornar al BLOG