Les nostres propostes per anar al teatre aquesta primavera

Compartim amb vosaltres algunes de les propostes dels espectacles que estaran en cartellera durant els pròxims mesos de primavera. En algunes d’elles hi participen professors i professores de Lazzigags · Escola d’Arts Escèniques, ja que totes i tots estan en actiu als teatres i a les aules. Aquí teniu les propostes de Lazzigags per anar al teatre aquests pròxims mesos, per a tots els públics:

Si ets menor de 25 anys pots aprofitar els descomptes d’Escena25 i si ets alumne/e de Lazzigags, disposes del carnet de l’ACET que t’ofereix descomptes en diversos teatres de Catalunya. Podeu consultar els descomptes que ofereix el carnet de l’ACET a les seves xarxes socials (@escolesacet).

 

MARÇ 

Com destruir una casa a La Planeta

Girona

Un espectacle que és una reflexió no només sobre la problemàtica de l’habitatge, sinó també sobre quin marge real tenim per canviar les coses i si el teatre pot o no contribuir a aquest canvi. Una qüestió present en tot el Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta del qual forma part aquesta nova producció, dirigida per l’empordanès Oriol Morales i Pujolar.

Podeu veure Com destruir una casa a la Sala La Planeta de Girona els dies 16, 17 i 18 de març a les 20 h i diumenge 19 de març a les 18 h. Edat recomanada a partir de 16 anys. Entrades disponibles al web del teatre Sala La Planeta.

#BROSSA
MARÇ

Djavan i el guardià de l’alegria a l’Aquitània Teatre

Barcelona

En Pol és un nen de ciutat que es passa les hores jugant a videojocs i somiant a ser un pilot d’avions, mentre que el Djavan viu en un poblat envoltat de natura que, a totes hores, voldria jugar a l’aire lliure amb els seus amics, els animals. L’un pertany a un món de ciment, asfalt i tecnologia, i l’altre, a un d’orgànic, essencial. Sense saber com, però, un dia coincidiran en un mateix escenari, una selva, i hauran d’assumir una missió molt especial…

Podeu veure Djavan i el guardià de l’alegria a l’Aquitània Teatre de Barcelona els dissabtes i diumenges de març a les 12:00h. Recomanat a partir de 4 anys. Entrades disponible al web d’Aquitània Teatre.

Mitja Taronja
MARÇ – ABRIL

Mitja taronja al Tantarantana

Barcelona

L’Adam i l’Eva, la típica parella perfecta que tots coneixem, han organitzat un sopar d’amics per inaugurar el pis que s’acaben de comprar. Mentre esperen, el David, el solter del grup, els anuncia que els vol presentar la seva nova xicota. Fins aquí tot normal, el típic sopar de parelles. El problema serà que, segons l’Adam, és impossible que el David tingui parella perquè no hi ha persona al món amb qui es pugui entendre. La sorpresa serà quan en David els expliqui que ella ja és allà, al nou pis. I és que la parella del David no és precisament… típica.
Podeu veure Mitja taronja al Teatre Tantarantana de Barcelona, del 2 de març al 2 d’abril, de dijous a diumenge.
Edat recomanada a partir de 16 anys. 

Podeu comprar les entrades al web del Teatre Tantarantana

RETRAT(S)
MARÇ – ABRIL

RETRAT(S) al Teatre Eòlia

Barcelona

De Catalina Florit i la companyia AFLEL. L’espectacle és una investigació en detall de la salut mental femenina. A través de l’entrevista i els testimonis reals, es construeix una xarxa que pretén parlar dels dubtes, inseguretats, pors i dolors, i de com alleugerir-los posant-hi veu.

Podeu veure RETRAT(S) al Teatre Eòlia del 22 de març al 9 abril, de dimecres a dissabte a les 20h i els diumenges a les 18h. Recomanat a partir dels 12 anys.

Entrades disponibles al web del Teatre Eòlia.

 

 

#BROSSA
ABRIL

#BROSSA a la Fundació Joan Brossa

Barcelona

L’obra de Joan Brossa és una finestra oberta i el punt de partida per aquest nou projecte amb el desafiament formal que proposa la seva poètica. Una travessa a la recerca de l’ànima de l’artista a partir de la seva obra. Aquest projecte s’endinsa en el món i la manera de mirar brossiana, s’amara de la seva poesia escènica i emergeix amb la mirada fresca que caracteritza l’univers Dei Furbi. La companyia s’acosta al seu surrealisme i teatralitat, però també a l’actitud de l’artista com observador implacable. Gemma Beltran, s’hi aboca en els materials de manera rigorosament lúdica amb la companyia per tal de descobrir nous llenguatges subversius amb el joc i la imaginació com a divisa.

Podeu veure #Brossa al Centre de les Arts Lliures (Fundació Joan Brossa) de Barcelona del 12 al 30 d’abril, de dimecres a dissabtes a les 20h i els diumenges a les 18h. Recomanada a partir de 12 anys.

Entrades disponible al web de la Fundació Joan Brossa.

MAIG – JUNY

Encanto, Tributo Musical al Teatre Apolo

Barcelona

Encanto, tributo musical de La Máscara Producciones és un espectacle per gaudir en família, recomanat a partir dels 2 anys, ple de màgia i color, amb un ritme sense fre, en el qual descobrireu la força que pot arribar a tenir una família unida i, que tothom, sigui qui sigui, té un do especial que ens fa únics.

El podeu veure al Teatre Apolo els dissabtes i diumenges de maig i juny a les 12:30h. Podeu comprar les entrades al web del Teatre Apolo.