El 17 de juny tindrà lloc la Mostra de Comerç del Carrer Vallespir i a partir de les 10.30 h les botigues sortiran al carrer per exposar la seva oferta a l’abast dels vianants. La mostra l’organitza l’associació de comerços Eix Comercial Sants – Les Corts i hi haurà activitats, tallers, música, actuacions i animació per als infants.

L’escola de teatre de Barcelona Espai Lazzigags obrirà les portes perquè tots els veïns puguin participar en les activitats que s’hi duran a terme.

MATÍ – Espai d’activitats infantils

 

Disseny de màscares. Pinta i decora al teu gust!

TARDA – Espai d’activitats juvenils i familiars

 

Actuacions teatrals:

 

. 17:30h El somni d’una comèdia. Grup de teatre de l’Espai Lazzigags format pels alumnes de l’Institut Maria Espinalt. Obra de Gemma Amorós. Adaptació i Direcció: Ivan Otaola. Durada aprox. 30 min.

. 18:30h Criatures. Grup de teatre de l’Espai Lazzigags format pels alumnes de l’Institut Secretari Coloma. Obra de T de Teatre. Adaptació i Direcció: Lluís Canet. Durada aprox. 45 min.

. 19:30 Històries de bar. Grup de teatre de l’Espai Lazzigags format pels alumnes de teatre de 15 a 17 anys. Obra de l’Ivan Campillo. Adaptació i Direcció: Ivan Campillo. Duració aprox. 30 min.

« Tornar al BLOG