Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

II Jornada Interescolar de Teatre InfantilEl passat dijous 28 de gener, ens vam reunir amb les diferents AMPES de les escoles ens les que impartim classes de teatre per a tirar endavant la segona Jornada Interescolar de Teatre Infantil.
Es tracta d'una iniciativa que va sorgir l'any passat a partir d'una idea de l'Escola Ferran Sunyer que té com a objectiu interrelacionar els diferents centres educatius de Barcelona en una jornada de teatre infantil. Durant un dia, un grup de nens i nenes de cada escola que participa en l'activitat de teatre, representa una obra davant de la resta de nens. D'aquesta manera es converteixen en espectadors i en actors a la vegada de manera que es potencia la creació de nous públics, coneixen nens i nenes d'altres escoles, altres realitats i s'interrelacionen en el marc d'una jornada lúdica i festiva.
L'any passat hi van participar les escoles Ferran Sunyer, Pere IV, Sagrada Família, Orlandai, Concepció i Vila Olímpica i enguany ens agradaria sumar-hi encara més centres.
Podeu veure el vídeo que ens van fer des del programa Catakrac de BTV de la Primera Jornada Interescolar.

Data de publicació

15 Febrer 2016

Autor

Compartir

Enllaç

Noticies d'interès