Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Espai Lazzigags forma part de les activitats escolars i extraescolars de 19 centres educatius del BarcelonèsIniciem un nou curs de Teatre a les Escoles

Aquest curs celebrarem els 19 anys d’experiència en la docència de les arts escèniques a les escoles del Barcelonès.

A l'escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags realitzem una programació per nivells educatius seguint el currículum d’educació publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i també tenim en compte el projecte curricular i educatiu de cada centre. Organitzem reunions periòdicament per tal d’elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics, jocs i activitats per incloure-les en les programacions teatrals i així poder avaluar l’evolució del curs i millorar any rere any.

A Teatre a les Escoles no només realitzem cursos de teatre i cursos de teatre musical, també oferim cursos de dansa, cursos de cant coral i cursos específics adaptats a les necessitats del grup i escola que ho sol·licita.

També oferim un taller de consum responsable a les escoles a través de la Diputació de Barcelona, activitat que va finalitzar l’any 2016 amb un total de 82 tallers d’Un Forat al Moneder; i formacions per a mestres per tal dotar-los d’eines que pretenen trobar el propi potencial per expressar-se millor i comunicar-se efectivament com, per exemple, “Eines i alternatives per controlar el grup classe”, “Coaching en oratòria” i “Veu i dicció”.

Aquest curs 2017-2018 formem part de les activitats escolars i extraescolars de:

. Escola Betània-Patmos
. Escola Cal Maiol
. Escola Concepció
. Institut Escola Costa i Llobera
. Escola Ferran Sunyer
. Institut Icària
. Institut Maria Espinalt
. Escola Nausica
. Escola Orlandai
. Escola Pere IV
. Institut Quatre Cantons
. Escola Sagrada Família
. Institut Secretari Coloma
. Escola SOLC
. Escola Taber
. Escola Vila Olímpica
. Escola Pràctiques
. Escola Enric Granados
. Escola Can Clos

Disposem d’un nou curs per endavant on els alumnes podran treballar les programacions dissenyades i passar-s’ho bé creant una obra de final de curs que representaran davant dels companys, amics i familiars.

Som teatre!

Data de publicació

11 Octubre 2017

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticies d'interès