Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Espai Lazzigags forma part de les activitats escolars i extraescolars de 19 centres educatius del Barcelonès



Iniciem un nou curs de Teatre a les Escoles

Aquest curs celebrarem els 19 anys d’experiència en la docència de les arts escèniques a les escoles del Barcelonès.

A l'escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags realitzem una programació per nivells educatius seguint el currículum d’educació publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i també tenim en compte el projecte curricular i educatiu de cada centre. Organitzem reunions periòdicament per tal d’elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics, jocs i activitats per incloure-les en les programacions teatrals i així poder avaluar l’evolució del curs i millorar any rere any.

A Teatre a les Escoles no només realitzem cursos de teatre i cursos de teatre musical, també oferim cursos de dansa, cursos de cant coral i cursos específics adaptats a les necessitats del grup i escola que ho sol·licita.

També oferim un taller de consum responsable a les escoles a través de la Diputació de Barcelona, activitat que va finalitzar l’any 2016 amb un total de 82 tallers d’Un Forat al Moneder; i formacions per a mestres per tal dotar-los d’eines que pretenen trobar el propi potencial per expressar-se millor i comunicar-se efectivament com, per exemple, “Eines i alternatives per controlar el grup classe”, “Coaching en oratòria” i “Veu i dicció”.

Aquest curs 2017-2018 formem part de les activitats escolars i extraescolars de:

. Escola Betània-Patmos
. Escola Cal Maiol
. Escola Concepció
. Institut Escola Costa i Llobera
. Escola Ferran Sunyer
. Institut Icària
. Institut Maria Espinalt
. Escola Nausica
. Escola Orlandai
. Escola Pere IV
. Institut Quatre Cantons
. Escola Sagrada Família
. Institut Secretari Coloma
. Escola SOLC
. Escola Taber
. Escola Vila Olímpica
. Escola Pràctiques
. Escola Enric Granados
. Escola Can Clos

Disposem d’un nou curs per endavant on els alumnes podran treballar les programacions dissenyades i passar-s’ho bé creant una obra de final de curs que representaran davant dels companys, amics i familiars.

Som teatre!

Data de publicació

11 Octubre 2017

Autor

Lazzigags

Compartir

Noticies d'interès

 • XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar.

  Llegir més
 • Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Les Mostres de Final de Curs 2018-2019 de l'Espai Lazzigags seran els dies 14, 15 i 16 de juny i es realitzaran a La Lleialtat Santsenca (divendres 14, grups juvenil) i a l'Escola Joan Pelegrí (dissabte 15 i diumenge 16 de juny, grups infantil i adults). Entrades disponibles del 27 de maig al 13 de juny a la nostra escola.

  Llegir més