Iniciem un nou curs de Teatre a les Escoles

Aquest curs celebrarem els 19 anys d’experiència en la docència de les arts escèniques a les escoles del Barcelonès.

A l’escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags realitzem una programació per nivells educatius seguint el currículum d’educació publicat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i també tenim en compte el projecte curricular i educatiu de cada centre. Organitzem reunions periòdicament per tal d’elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics, jocs i activitats per incloure-les en les programacions teatrals i així poder avaluar l’evolució del curs i millorar any rere any.

Teatre a les Escoles no només realitzem cursos de teatre i cursos de teatre musical, també oferim cursos de dansacursos de cant coral i cursos específics adaptats a les necessitats del grup i escola que ho sol·licita.

També oferim un taller de consum responsable a les escoles a través de la Diputació de Barcelona, activitat que va finalitzar l’any 2016 amb un total de 82 tallers d’Un Forat al Moneder; i formacions per a mestres per tal dotar-los d’eines que pretenen trobar el propi potencial per expressar-se millor i comunicar-se efectivament com, per exemple, “Eines i alternatives per controlar el grup classe”, “Coaching en oratòria” i “Veu i dicció”.

Aquest curs 2017-2018 formem part de les activitats escolars i extraescolars de:

Escola Betània-Patmos
Escola Cal Maiol
Escola Concepció
Institut Escola Costa i Llobera
Escola Ferran Sunyer
Institut Icària
Institut Maria Espinalt
Escola Nausica
Escola Orlandai
Escola Pere IV
Institut Quatre Cantons
Escola Sagrada Família
Institut Secretari Coloma
Escola SOLC
Escola Taber
Escola Vila Olímpica
Escola Pràctiques
Escola Enric Granados
Escola Can Clos

Disposem d’un nou curs per endavant on els alumnes podran treballar les programacions dissenyades i passar-s’ho bé creant una obra de final de curs que representaran davant dels companys, amics i familiars.

 

 

Som teatre!

« Tornar al BLOG