El programa Catakrac de BTV va visitar les noves instal·lacions de l’Espai Lazzigags, on els esperaven un grup d’alumnes d’entre quatre i set anys que cursen teatre infantil a l’escola d’arts escèniques del carrer vallespir de Sants, a Barcelona. Els reporters de BTV van poder gravar com els petits preparaven la representació de la mostra de Nadal, guiats per la professora i actriu Marta Fíguls.

A l’Espai les classes de teatre infantil segueixen la línia metodològica i pedagògica pròpia de Lazzigags que es basa, en aquestes edats, en l’explicació de contes i jocs teatrals i la seva posterior representació.  En aquest cas, la classe es va centrar en la preparació de la mostra de Nadal que van representar davant dels pares, mares i familiars per concloure el primer trimestre del curs 2016-2017.

Per als petits, l’experiència de ser gravats i entrevistats va ser tot un repte i el resultat és molt positiu. Ho podeu veure a la pàgina web de BTV, a la secció del Catakrac, o al nostre canal de Youtube:

· Emissió 1 de gener de 2017

« Tornar al BLOG