El dissabte 30 de gener, 70 alumnes de Lazzigags van ocupar les instal·lacions de Barcelona Televisió per a gravar l’anunci promocional del dia 4 de març, on tota la programació de BTV serà feta per nois i noies.
Els alumnes que van participar d’aquesta jornada tant divertida són de diferents escoles de Barcelona on hi fem teatre; Escola Vila Olímpica, Escola Sagrada Família, Escola Ferran Sunyer i Escola Nausica, i també un grup de teatre que tenim a la nostra sala d’assaigs.
Els alumnes de Lazzigags es van passejar per tots els espais de treball de BTV, i van poder conèixer per un dia com és la vida davant i darrere de les càmeres. Van dividir-se per grups de classe i van interpretar les escenes que havien preparat previament a classe amb les seves professores i professors de teatre. Els espais que van ocupar van ser des de la recepció de la televisió, passant per la sala de material, la sala de maquillatge, el plató de televisió, la redacció, etc… Els van gravar en un pla seqüència, és a dir, sense fer cap tall! El càmera anava en un patinet! Que xulo! Va ser com un “lipdub”. Va ser una experiència fantàstica i els nens van gaudir la jornada d’allò més, tant, que fins i tot algun d’ells s’està pensant de dedicar-s’hi en un futur!
Al video podreu veure el reportatge que ens van fer els del programa Catakrac, que també va ser presentat pels nostres alumnes! Ells sí que són uns “kraks”!!
Si feu clic a ll’enllaç, podreu veure tot l’slow que van gravar els nostres alumnes.

« Tornar al BLOG