A l’Espai Lazzigags vam acomiadar l’any amb la Mostra de Nadal, el tret de sortida de les festes nadalenques i del Casal Artístic de Nadal!

Cada any organitzem dos casals, coincidint les vacances escolars de Nadal i estiu. Els casals sempre tenen un eix d’animació creatiu, a vegades de creació i altres inspirat en temàtiques adaptades als interessos dels nens i nenes als quals ens dirigim.

El casal que organitzem té com a base l’art, treballem amb quadre disciplines artístiques que permeten desenvolupar el teatre, en concret, el teatre musical: la interpretació, el cant, la dansa i la plàstica.

L’objectiu final del casal és divertir-se, desconnectar del curs escolar, aprofitar les vacances per seguir aprenent i enriquint-se a través del teatre i conèixer noves amistats. Els nens aprenen a expressar-se i a escoltar d’una manera lúdica i desinhibida. Descobreixen personatges, juguen amb la imaginació i aprenen a millorar la comunicació a través del cos i la veu.

Durant el casal es prepara una petita obra de teatre, que serveix per a poder treballar l’esmentat anteriorment, treballar en equip i poder-ho mostrar als familiars i amics.

L’eix creatiu del Casal de Nadal 2017-2018 va ser l’“Associació de Buscadors de Tions”: la població estava preocupada perquè un gran nombre de tions de Nadal havia desaparegut durant les festes de Nadal i no sabien el perquè. Un grup de ciutadans va crear l’Associació de Buscadors de Tions de Nadal per tal de trobar-los, esbrinar què passava i tornar a la normalitat.

El resultat, una divertida obra de teatre que va provocar somriures i rialles durant tota la funció i uns petits artistes apassionats que estem segurs que seguiran creixent i gaudint amb el teatre.

Bon any nou a tothom!

SOM TEATRE!

A les imatges, un petit recull d’alguns moments d’aquest casal de Nadal.

« Tornar al BLOG