Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de teatre per a empreses

Tornar

Curs de coaching en oratòria

Curs de coaching en oratòria

Espai Lazzigags ofereix cursos per empreses orientats a als seus treballadors per tal dotar-los d'eines que pretenen trobar el propi potencial per expressar-se millor i comunicar-se efectivament.

El taller està adreçat a persones que han de comunicar en públic i fer efectiu el seu missatge. Tractarem d’integrar diferents tècniques i recursos per millorar la veu, la respiració, l'entonació, la gesticulació i la presència escènica. També aprendrem a gestionar les inquietuds que sorgeixen en exposar-nos davant l'audiència, per aconseguir un discurs autèntic amb impacte i, en conseqüència, assolir els nostres objectius.


El taller de coaching en oratòria es pot dura terme a les instal·lacions d'Espai Lazzigags i a les de l'empresa, adaptant-nos als horaris i necessitats de la mateixa.

Per a més informació i sol·licitar un pressupost podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 296 73 37 o bé escrivint-nos a info@lazzigags.cat a l'atenció de Miquel Agell.