El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.

En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar. Prèviament, també van participar a les Jornades de Creació Artística del Teatre Lliure fins arribar a la final del concurs.

L’Institut Icària ens va presentar “Mongetes!” i l’Institut Quatre Cantons “Manual d’ESO per a inútils”, ambdós muntatges dirigits per Marta Fíguls. L’Institut Maria Espinalt ens va presentar “Va de Faules”, dirigit per Núria Sanmartí.

Al finalitzar les XIV Jornades es van entregar els premis a millor trajectòria, un reconeixement que també es fa extensiu a tots els alumnes participants, per la seva evolució i implicació a les aules.

Des de Lazzigags, també volem agrair la implicació de les diferents AMPA/AFA dels instituts que hi participen i a les famílies dels alumnes. Sense la vostra col·laboració no seria possible.

Imatge: alumnes participants a les Jornades de Teatre Juvenil 2019.

« Tornar al BLOG