Nou workshop de jazz musical!

DATES: 21 de febrer

HORARI: 19.00 h a 21.00 h

LLOC: Espai Lazzigags (Carrer Vallespir, 32, 08014 Barcelona)

EDAT: + 16 anys

PROFESSORA: 

MARIA PINALLA

Graduada en Teatre Musical BA (Hons) Theatre Dance en London Studio Centre (Londres), curs de Pilates Mat Instructor a Pilates 10 Academy i Diploma en Teatre Musical per l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comín. Formada en Tècnica Jazz (Mat Mattox), Claqué, Ballet, Hip Hop, Contemporani (Graham, Horton), Flamenc (Sevillanas), Puntes, Cant i Teatre.

workshop dansa maria pinalla

CONTINGUTS:

L’objectiu d’aquest curs és aprofundir en la tècnica del jazz musical i assolir un nivell de seguretat a l’hora d’interpretar una peça ballada.

La sessió es dividirà en quatre parts:

 • Posem el cos en marxa!
  Començarem amb el condicionament físic i un bon escalfament a partir d’exercicis cardiovasculars i de resistència, per tal de tenir una bona preparació abans de començar amb els exercicis tècnics.
 • Seguim amb la tècnica
  Iniciarem la segona part del workshop amb els exercici tècnics i ho farem a partir d’exercicis al centre. Treballarem girs, salts i flexibilitat.
 • Exercicis desplaçats 
  Utilitzarem els aspectes tècnics treballats anteriorment i els incorporarem en variacions més ballades. Aprofitarem per desplaçar-nos per l’espai i desenvolupar la memòria coreogràfica.
 • Última parada: la coreografia  
  Treballarem la coreografia durant els últims 45 minuts. Posarem èmfasi en l’estil, la tècnica, la
  musicalitat i la interpretació que requereixi la peça.

PREU: 15,00 €

Alumnes Lazzigags: 12,00 €
Alumnes ACET i socis AADPC: 13,00 €

INSCRIPCIONS ONLINE: