14, 15 i 16 de juny

 

Encarem el maig amb el tret de sortida de la temporada de mostres de final de curs i ho fem com sempre, amb 14es Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags, on hi participen alumnes de secundària dels instituts on realitzem classes extraescolars de teatre; però també ho fem amb un ull posat a la resta de cites del calendari: les mostres de Teatre a les Escoles i de l’Espai Lazzigags.

La Mostra de final de curs de l’Espai Lazzigags forma part de l’aprenentatge que es realitza durant tot el curs. És un espai on els alumnes mostren una part del que han estat treballant a l’aula, s’enfronten a la por, els nervis i les emocions que vivim quan ens situem davant d’un públic i, aquest exercici, és un dels molts objectius que es treballen dia a dia a l’aula.

La representació davant del públic no és la finalitat de curs, sinó el mitjà amb el qual assimilem els aprenentatges que anem adquirint a l’aula. És l’eix que ajuda als alumnes a aplicar els coneixements i les tècniques teatrals per tal de millorar la seva expressió i comunicació; un procés que no necessàriament és 100% satisfactori i espectacular per a qui l’observa però sí per a qui el viu i l’assimila. El muntatge teatral és el camí a recórrer de la mà del professor/a, per tal de seguir millorant les habilitats comunicatives i gestionar les emocions.

 

MOSTRES DE L’ESPAI LAZZIGAGS

Divendres 14 de juny de 19h a 22h > Grups Juvenil (La Lleialtat Santsenca) 
Dissabte 15 de juny de 17h a 20.30h > Grups Infantil (Escola Joan Pelegrí) 
Diumenge 16 de juny de 17.30h a 21h > Grups Adults (Escola Joan Pelegrí) 

 

LOCALITZACIONS

LA LLEIALTAT SANTSENCA: Accés per carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona. Metro Pl. de Sants. 
ESCOLA JOAN PELEGRÍ: Accés per carrer Torre d’En Damians, 6, Barcelona. Metro Hostafrancs. 

 

ENTRADES

Podeu adquirir les entrades a l’escola del 27 de maig al 13 de juny (consulteu l’horari de l’escola) i els dies de les mostres al teatre, abans de començar. Els alumnes no han d’adquirir entrada. 

Preu per entrada (a partir dels 4 anys): 6,00€ 
Pack 4 entrades: 20,00€ 
Pack 8 entrades: 36,00€

« Tornar al BLOG