El primer cap de setmana de febrer torna la tercera edició del Saló de Cinema i les Sèries de Barcelona

El 2, 3 i 4 de febrer els cinèfils i serièfils i professionals d’aquest sector poden assistir al Saló del Cinema i les Sèries, un espai amb 114 expositors de fabricants, botigues, editorials i escoles de cinema; 35 xerrades amb especialistes i professionals del sector; concursos i tallers.

La tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries començarà el divendres 2 de febrer a les 10:00h i ho farà amb les Taules Rodones de Cinema, una activitat gratuïta de 3 hores que permetrà a estudiants, professors, professionals i tothom que s’hi inscrigui, seure i xerrar amb Directors/es artístics/es, Guionistes i Directors/es de càsting.

Els professionals que participaran en aquestes xerrades, organitzats en tres taules i de manera simultània, seran Carmen Abarca, Anna MansoMercè Sàrrias i Jordi Galceran a la taula de Guionistes; Pep ArmengolLuci Lenox i Josu Bilbao a la taula de Directors/es de Càsting; i Leo CasamitjanaLaia ColetAntxón Gómez i Josep Rosell a la taula de Directors/es d’Art. Al final de la sessió s’obriran les portes i s’uniran les tres taules per a una posada en comú.

Totes aquelles persones que vulguin assistir a la trobada ho podran fer escrivint un e-mail a taulesrodones@cinemaworld.es especificant NOM, COGNOMS i la TAULA a la qual volen assistir.

Des de l’organització del Saló, l’ACET i Lazzigags, animem a tots els alumnes d’arts escèniques a participar en aquest tipus activitats. Aquestes trobades permeten als estudiants i professionals conèixer companys de professió i altres projectes, convertint aquests esdeveniments en un punt d’intercanvi de coneixements que nodreixen la nostra professió i la cultura.

Localització del Saló: C/Barcelona, 2, L’Hospitalet de Llobregat – La Farga de L’Hospitalet
Entrada Taules Rodones: C/ Girona 10, L’Hospitalet de Llobregat

Trobareu més informació a la pàgina web de salondecine.com


_

Imatge: Saló del Cinema i les Sèries

« Tornar al BLOG