La temporada 2017-2018 de l’espectacle familiar Tom Sawyer Detectiu comença el 21 d’octubre a les 17:30h al Jove Teatre Regina. La Companyia torna a trepitjar l’escenari on es va estrenar la producció l’any 2014 i ho fa amb noves cares:

Bittor Fernández

És Tom Sawyer. Format en interpretació, teatre musical, cant, jazz i claqué i amb estudis professionals a l’Escola Memory. Ha participat a Broadway a la fresca organitzat per l’Obrador Coral de Rubí, a l’espectacle Nit de musicals. Una nit a Broadway, dins del Festival Grec de Barcelona, i al musical El despertar de la primavera, produït per Origen Produccions i dirigit per Marc Vilavella, com a Moritz Stiefel, Hanschen Rilow, Otto Lammermeier y Bobby Maler.

 

Marc Udina

És actor altern de Huckleberry Finn. Format en cant i interpretació per l’Escola Memory, en piano i solfeig a l’Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat. Graduat en Escenografia per l’Institut del Teatre de Barcelona. En teatre ha participat a L’òpera de tres rals dirigida per Òscar Mas i Laura Mejía, a Els Pirates de Gilvert & Sullivan dirigida per Anna Serrano i Nil Bofill, a Boscos endins dirigida per Anna Serrano, Fedra o los perros del paraíso dirigida per Gaston Core, Dansen dirigida per Begoña Moral i El despertar de la primavera dirigida pel Marc Vilavella; en televisió ha participat en la sèrie Kubala, Moreno, Manchón; i en cinema ha realitzat diversos curtmetratges, entre altres projectes artístics.

 

Ferran Rull

És actor altern de Huckleberry Finn. Format en interpretació, jazz, claqué, veu, Commedia dell’Arte, clown, violí i amb estudis professionals per l’Escola Memory. Ha participat en la pel·lícula Herois de Pau Freixas, la qual va rebre el premi del públic al Festival de Málaga (2010); en televisió a Polseres Vermelles d’Albert Espinosa i Pau Freixas i al programa Oh Happy Day amb els semifinalistes Grup Vocal Còctel; i en teatre debuta amb Tom Sawyer Detectiu.

 

Georgina Llauradó

És actriu alterna de Tieta Polly i Sally, Facinerós 2, Xèrif, Fiscal. Actriu i cantant formada a Eòlia. Fundadora de Cia. The Marshmallow Girls i Cia. Artistes Locals. En teatre ha participat a Mamma Mia!180º de Cel amb la Cia. La Virgueria, Shakespeare on the beat al Festival Grec 2014, Germans de Sang dins la gira de la producció que ha guanyat els Premis Butaca a millor musical, entre altres. Actualment és la veu en off del programa de ciència El Cazador de Cerebros (TV2), compagina les actuacions de Sandàlies d’Elena Serra Corberó i els assajos del seu primer monòleg El Furt amb el musical Tom Sawyer Detectiu i s’estrena com a directora al muntatge Alícia al País de la Música (Diputació de Tgn i Conservatori de música de Reus).

 

Anna Alborch

És actriu alterna de Tieta Polly i Sally, Facinerós 2, Xèrif, Fiscal. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona amb especialitat en teatre musical. És fundadora de la Cia. Egos Teatre. En teatre ha participat a La casa sota la sorraRuddigore o la nissaga maleïdaL’esquella de la torratxa, entre altres, amb la Cia. Egos Teatre, a Scaramouche, el musical de la Cia. Dagoll Dagom i a La flauta màgica, variacions Dei Frubi i, actualment, a Oklahoma, amb la Cia. Dei Furbi.

 

Marc Gómez

És Carter, Jake Dunlap, Júpiter Dunlap i Jutge. Format en cant per ABRSM i Daniel Anglès, interpretació per AULES i Llicenciat en Traducció i Interpretació de la Llengua Anglesa per la UAB. En teatre ha participat a Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia dirigit per Lluís Danés, Rent dirigida per Daniel Anglès, Pippi Langstrump dirigida per Teresa Devant i Un Musical Innominable dirigida per Marina Schiaffino, entre altres projectes artístics. Com ha traductor i adaptador de cançons per a doblatges haparticipat a Looney Tunes, Amigos para siempre, Scooby Doo, BolaDeDracZKai, Fanboy i Chum Chum, El Ranxo, Steven Universe… des de 2010 a l’actualitat.

 

Miquel Agell

És Oncle Silas, Facinerós 1, Brace, Advocat. Format en interpretació per l’Escola Festino Barocco amb Manuel Carlos Lillo, veu a l’Institut del Teatre amb les professionals Coralina Colom i Matilde Miralles i cant Joaquim Proubasta. En teatre ha participat en el musical SnoopyPippi LangstrumpSol, sota el sòlBoscos Endins de la Companyia Dagoll Dagom i Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos, entre d’altres. En cinema ha participat en la pel·lícula d’Antoni Verdaguer Parella de tres i en televisió en programes com FiliprimLluna de melI ara què, Xènia?SitgesLaberint d’ombresEl cor de la ciutatVentdelplàInfidels i La Riera.

 

Nou cartell de Tom Sawyer Detectiu

La temporada comença, també, amb una imatge renovada del cartell publicitari. L’ha dissenyat l’il·lustrador Robert Garcia i es presenta amb una nova gamma cromàtica i una nova il·lustració però mantenint la tipografia.

« Tornar al BLOG