S’acosta la nit que omple de màgia els carrers de la ciutat i on els Reis Mags d’Orient visiten les nostres llars per entregar-nos regals.

Compartim amb vosaltres la nostra oferta formativa que podeu incloure a la vostra llista de desitjos, cursos regulars intensius perfectes per a REGALAR o AUTOREGALAR-SE!

Per assolir els reptes i créixer com a professional, cursos intensius en grup i sessions individuals:

COACHING PER A ACTORS

Vols preparar un casting? Vols treballar un text? Presència escènica? Entrenar? A partir del gener t’oferim la possibilitat de fer-ho de forma individual amb sessions personalitzades:

Dates: a convenir
Hores: a convenir
Preu: 40€/hora
Professora: Sílvia Navarro
Més info: Coaching per actors amb Sílvia Navarro

DANSA ESTIL FOSSE

Vols seduir a l’escenari? Estil que s’utilitza majoritàriament al teatre musical. Bob Fosse és el coreògraf i director nord-americà que va revolucionar els musicals amb les seves coreografies d’estil de jazz i cabaret elegant.

Dates: de març a juny de 2022
Horari: dijous 20h a 21.30 h
Preu: 235€
Professor: Carlos Rodríguez
Més info: Dansa estil Fosse amb Carlos Rodríguez

Cursos regulars en grup: un espai on desinhibir-te, socialitzar, aprendre a través de les arts escèniques i créixer personalment i professionalment

CANT CORAL

Farem servir el cos per entendre que cantar és una activitat física i que, per tant, involucra el cos d’una manera activa. Educarem l’oïda per mitjà del treball a veus, adquirint una millor consciència del nostre cos i de la nostra veu.

Horari: dimarts de 18.30h a 20.00h
Preu: 54€/mes + matrícula
Professor: Joan Rigat
Més info: Cant Coral amb Joan Rigat

ENTRENAMENT CORPORAL

Estirar, enfortir i equilibrar el cos a través de classes dirigides enfocades a millorar la condició fisica global. Sessions d’una hora a la setmana amb Carolina Arvelo.

Horari: dijous de 18.45h a 19.45h
Preu: 39€/mes + matrícula
Professora: Carolina Arvelo
Més info: Entrenament corporal amb Carolina Arvelo