Les nostres propostes per anar al teatre aquestes festes i durant l’hivern

Tot i que durant tot l’any és bon moment per anar al teatre, és cert que durant les festes de Nadal encara ho pot ser més. Potser disposem de més temps lliure, ens reunim més amb la família o ens ve de gust fer més plans i gaudir d’una sortida en família, amb la parella o amb els amics. També és temps de regals i el regal perfecte per Nadal és compartir temps amb els nostres (oooh!).

Per aquest motiu volem compartir amb vosaltres algunes de les propostes dels espectacles que estaran en cartellera durant els pròxims mesos d’hivern, alguns marca de la casa i altres on participen el nostre equip de professors, ja que totes i tots estan en actiu als teatres i a les aules. Propostes familiars, per adults i, sobretot, per gaudir de la cultura. 

Alguns dels espectacles els podreu veure durant les festes de Nadal però altres també durant tot l’hivern. Aquí teniu les propostes de Lazzigags per anar al teatre aquest hivern:

DESEMBRE

El conte de Nadal i la Sra Scrooge al Teatre Romea

Barcelona

Aquest espectacle és un projecte de teatre participatiu on estaran implicades diferents escoles de teatre i música de la ciutat i professionals del sector del teatre musical. Des de Lazzigags estem encantats de sumar-nos a la proposta i comptarem amb els alumnes de teatre musical infantil II de l’Espai Lazzigags, que formaran part de les funcions dels dies 28 i 29 de desembre.

El conte de Nadal i la Sra Scrooge és un espectacle que narra la tradicional història nadalenca de Charles Dickens, en una versió teatral inoblidable. Podeu veure l’espectacle els dies 28, 29 i 30 de desembre a les 12h al Teatre Romea. Podeu comprar les entrades al web del Teatre RomeaEspectacle musical de Juanjo Marín, Gisela Juanet i Andreu Banús, amb interpretació de Montse Alcoberro i Marc Pujol i direcció i composició musical de Juanjo Marín. És una producció de L’Excèntrica i Viu el Teatre. Recomanat a partir dels 4 anys.

DESEMBRE – GENER

Encanto, Tributo Musical al Teatre Apolo

Barcelona

Encanto, tributo musical, és un espectacle per gaudir en família, recomanat a partir dels 2 anys, ple de màgia i color, amb un ritme sense fre, en el qual descobrireu la força que pot arribar a tenir una família unida i, que tothom, sigui qui sigui, té un do especial que ens fa únics.

El podeu veure al Teatre Apolo els dies 26, 27 i 28 de desembre a les 16 h, el 29 i 30 de desembre a les 12:30 h; 2, 3 i 4 de gener a les 16 h; i els dissabtes i diumenges de gener a les 12.30h.

Podeu comprar les entrades al web del Teatre Apolo.

DESEMBRE – GENER

Pina i el seu Nadal… Normal?

Mataró, Terrassa, Roses i Argentona

Espectacle familiar de teatre musical recomanat a partir dels 5 anys. La Pina és una nena de 8 anys amb una família… peculiar. La nit del sopar de Nadal la situació la supera i, enfadada, decideix amagar-se sota la taula. Allà es trobarà amb algú inesperat, qui a través d’un sorprenent recorregut pel món al revés, li recordarà valors com el respecte cap a la diversitat, l’empatia i la importància de compartir. Tot això amb música, dansa de tots els estils, i molt, moltíssim humor!

Podreu veure l’espectacle al Teatre Monumental de Mataró el 23 de desembre a les 19:30h, a La Fact Cultural de Terrassa el 30 de desembre a les 19:30h, al Teatre Municipal de Roses el 7 de gener a les 19h i a La Sala d’Argentona el 21 de gener a les 19:30h. Podeu comprar les entrades a través d’aquest enllaç.

GENER

La Berta i el seu Robot torna al Teatre Regina!

Barcelona

Després del dia de Reis, La Berta i el seu Robot torna a l’escenari del Jove Teatre Regina. Aquest és un espectacle teatral amb cançons, dirigit per Lídia Linuesa, amb música i composició musical de Marc Sambola i amb interpretació de Marta Fíguls i Lluís Garrido.

El muntatge per a públic infantil i familiar de Lazzigags Produccions està basat en el conte d’Esteban Martín En Ricard i el seu robot i el recomanem per a nens i nenes de 2 a 6 anys. La història destaca els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que a la Berta, la protagonista, no li agrada.

Podreu veure La Berta i el seu Robot al Jove Teatre Regina del 7 al 29 de gener, els dissabtes i diumenges a les 17.30h. Entrades disponibles al web del Teatre Regina.

GENER – FEBRER

Forever Young de gira

Balaguer, Tortosa, Sant Cugat del Vallès i Granollers

Durant el gener i febrer podeu veure Forever Young a diverses ciutats de Catalunya. Una comèdia musical dirigida pel Tricicle on set actors joves s’interpreten a si mateixos d’aquí a 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells. Un cant a la vida tendre i divertit per a totes les edats.
 
Podeu veure l’espectacle al Teatre Municipal de Balaguer el 22 de gener a les 18h, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa el 27 de gener a les 20h, al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 3 de febrer a les 20h i al Teatre Auditori de Granollers el 5 de febrer a les 19h.
FEBRER

La Petita Flauta Màgica al Liceu

Barcelona

Adaptació per al públic infantil de La Flauta Màgica de Mozart feta per Comediants. L’ocellaire Papageno ens explica les extraordinàries aventures que viu al costat del seu amic, el príncep Tamino. Junts volen rescatar la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, a qui el malvat Sarastro ha fet presonera.

Espectacle recomanat a partir dels 6 anys, que podreu veure al Gran Teatre de Liceu de Barcelona els pròxims 25 i 26 de febrer, a les 11.00 h.

FEBRER

Tom Sawyer detectiu a l’Auditori de Granollers

Granollers

Tom Sawyer i Huckleberry Finn viuran mil aventures al Teatre Auditori de Granollers el pròxim diumenge 26 de febrer a les 18.00 h. Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Els dos amics es veuen implicats en un embolicat cas amb diamants robats, usurpació d’identitats, assassinats encoberts i falses acusacions. Amb la seva perícia aconsegueixen resoldre els embolics, assentar les bases d’una sòlida amistat. L’espectacle musical de Lazzigags Produccions és dirigit per Miquel Agell, composició i direcció musical de Marc Sambola i lletres de Lídia Linuesa; i va rebre el premi al Millor musical infantil dels Premios de Teatro Musical 2015 atorgats al Teatro Sanpol de Madrid.

La funció del 26 de febrer comptarà amb la participació del cor infantil format per alumnes de l’escola de música Art-9 i de la coral Sol Ixent de la parròquia de Sant Esteve. Espectacle recomanat a partir dels 7 anys. Podeu comprar les entrades al web del Teatre Auditori de Granollers.