Finalitzem el taller per a joves a La Nau, on els alumnes van presentar el muntatge ‘Sister Act’ dirigit per Raquel López

El passat 17 de desembre el grup de joves d’entre 13 i 17 anys del taller teatral de La Nau de Vilafranca del Penedès van concloure les classes i van presentar el muntatge de teatre musical “Sister Act” que van estar treballant durant 10 sessions, del 8 d’octubre al 17 de desembre, els dissabtes de 10h a 13h.

L’Espai Jove La Nau de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès és l’equipament municipal específic per a joves i un dels serveis que ofereix de manera habitual és la programació trimestral d’activitats, adreçades a diferents franges d’edat entre els 12 i els 30 anys.

Durant la tardor de 2022, l’Espai Jove La Nau va oferir una oferta d’activitats formatives per donar resposta a les necessitats dels i les joves. Per aquest motiu es va oferir una programació alineada als eixos de treball de La Nau, on una de les prioritats és la creació cultural i artística a la vila.