Un any més, el passat 6 i 7 de maig ens vàrem reunir a la Sala Calassanç de Barcelona per celebrar la 12a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags, organitzades per la companyia i per les diferents AMPAs dels instituts que hi participaven.

Com a escola de teatre a Barcelona i escola de teatre a les escoles ens complau organitzar aquest tipus d’esdeveniments pel seu alt contingut cultural i pel seu nivell pedagògic i artístic, on tots els participants i el públic pot gaudir de dos dies de teatre creat per professors i actors experimentats i protagonitzat per joves actors i actrius d’entre 12 i 18 anys.

A les Jornades s’hi van representar un total de deu obres de teatre de nou instituts de Barcelona i es van repartir cinc categories de premis: Millor Actriu (2 premis: 1r a 3r ESO i de 4t ESO a Batxillerat), Millor Actor (1 premi: de 1r a 3r ESO), Millor Muntatge (1 premi), Millor Cartell (1 premi) i Millor Trajectòria (10 premis: una millor trajectòria per a cada grup). Aquesta edició també va comptar amb un sorteig a través de la xarxa social Instagram, on tos els usuaris que publicaven les seves fotografies de les Jornades i utilitzaven el hastag #JornadesLazzigags, optaven a guanyar dues entrades per a Microteatre Barcelona.

El jurat professional va valorar les categories de millor actor, millors actrius i millor muntatge. Els professors de teatre van atorgar el premi de millor trajectòria de cada grup i el públic va votar el millor cartell publicitari.

EL JURAT

. Mara Fernández. Actriu, docent de Lazzigags i Personal Assistant al dept. de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona.

. Àlex Riveras. Estudiant de Comunicació Audiovisual per la UPF, 3 anys Premi a Millor Trajectòria Lazzigags i Premi a Millor Obra Lazzigags 2013 i 2015.

. Manolo Trullàs. Escenògraf, figurinista, il·lustrador, home de Teatre i Premi Butaca Honorífica Anna Lizaran 2016

. Secretària del JURAT: Gemma Amorós. Actriu, pedagoga teatral i docent de Lazzigags.

ELS PREMIS

Millors actors: Guillem Burgueño (categoria 1r a 3r ESO)
Millors actrius: Júlia Colom (categoria 1r a 3r ESO) i Beatriu Gimferrer (categoria 4t ESO a Batxillerat)
Millor muntatge: Criatures
Mejor trayectoria: Sofia Vilella, Laia Martorell, Patricia Benítez, Júlia Zanon, Berta Guille, Xia Busquets, Júlia Colom, Mònica Sirvent, Clàudia Lázaro
Millor cartell publicitari: Tancats
. Premi accèssit: el jurat professional va considerar oportú, donat el nivell de tots els participants, atrogar un premi accèssit a la jove actriu Paula Pérez, dins de la categoria de Millor Actriu (1r a 3r ESO).

GUANYADOR SORTEIG INSTAGRAM #JORNADESLAZZIGAGS:

El guanyador del sorteig d’Instagram de la 12a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags és @topp.pics! Enhorabona!

« Tornar al BLOG