A l’escola de teatre i arts escèniques Espai Lazzigags celebrem activitats obertes al públic durant tot el curs escolar, també a les escoles on treballem a través de Teatre a les Escoles, amb les XIII Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags, els 5 i 6 de maig de 2018, i amb les mostres de final de curs de cada escola i institut.

La primera mostra és en format classe oberta i coincideix amb els últims dies de classe d’aquest primer trimestre, una setmana abans de les vacances, per tal d’acomiadar el 2017 i donar la benvinguda al Nadal i al nou any 2018.

La Mostra de Nadal és el reflex del que els alumnes han estat treballant durant el primer trimestre. Aquesta vegada vam programar la mostra durant una setmana, del 18 al 22 de desembre. El torn dels més petits, grups d’infantil i primària, es va desenvolupar de dilluns a dijous, en el seu horari habitual. Els grups de secundària, batxillerat i adults ens van mostrar el treball realitzat a classe la tarda del divendres 22 de desembre, que va correspondre a l’últim dia de classes de l’any.

En conclusió, vam poder gaudir d’una setmana amb teatreteatre musical dansa per a totes les edats i volem donar les gràcies a totes les persones implicades que fan que any rere any seguim avançant: alumnes, famílies i equip.

Us esperem el 8 de gener per reprendre les classes i començar un nou any amb molt de teatrecantdansa i cultura.

Feliç 2018!

 

PRÒXIMES ACTIVITATS I MOSTRES

DIA MUNDIAL DEL TEATRE: el celebrarem durant la setmana del 19 al 23 de març de 2018
XIII JORNADES DE TEATRE JUVENIL DE LAZZIGAGS: 5 i 6 de maig de 2018
MOSTRA DE FINAL DE CURS de l’Espai Lazzigags: dies 15, 16 i 17 de juny de 2018

« Tornar al BLOG