Els pròxims dies 28, 29 i 30 de desembre es presentarà el projecte de teatre participatiu “El conte de Nadal i la Sra Scrooge” al Teatre Romea de Barcelona. En aquest espectacle ens hi hem implicat diverses escoles de teatre i música de la ciutat i professionals del sector del teatre musical. Estem emocionats de sumar-nos a la proposta i comptar amb les alumnes de teatre musical infantil II i amb l’alumne de teatre juvenil Roger Ruiz interpretant el personatge de Fred, el nebot de la Sra Scrooge. Formaran part de les funcions dels dies 28 i 29 de desembre.

El conte de Nadal i la Sra Scrooge és un espectacle que narra la tradicional història nadalenca de Charles Dickens, en una versió teatral inoblidable. L’espectacle musical és creat per Juanjo Marín, Gisela Juanet i Andreu Banús i la direcció i composició musical és també de Juanjo Martín; i compta amb l’actriu Montse Alcoberro i l’actor Marc Pujol, que també és professor dels estudis professionals CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral i de la formació intensiva de tècniques actorals i comunicació no verbal de Lazzigags.

L’espectacle estarà al Teatre Romea els dies 28, 29 i 30 de desembre a les 12h. Podeu comprar les entrades al web del Teatre Romea.

Recomanat a partir dels 4 anys. Aquesta és una producció de L’Excèntrica i Viu el Teatre.