R

A l’Espai Lazzigags ens hem adherit a la campanya del REC Cultural, una nova versió de la moneda ciutadana REC per a fer cultura al barri i amb la qual rebràs una bonificació del 50% dels euros bescanviats.

Ja pots pagar la matrícula, les mensualitats o cursos amb RECS a través del programa REC Cultural

El REC (Recurs Econòmic Ciutadà) és la moneda ciutadana de Barcelona, una variant de les monedes anomenades socials o locals. També la pots sentir dir moneda complementària, ja que complementa el sistema monetari oficial – en el nostre cas, l’euro – fent valdre actius i recursos locals que no es troben als circuits d’intercanvi ordinaris.

La moneda REC és paritària a l’euro (1€ és igual a ), exclusivament digital, s’utilitza a través de l’aplicació Rec Barcelona i d’ús voluntari entre les persones, entitats i comerços que l’accepten.

Actualment, està en marxa el programa pilot REC Cultural que pretén revitalitzar, dinamitzar i enfortir el comerç i serveis culturals als barris de Sants i Poble Sec de Barcelona.

Si et dones d’alta a l’app del REC Cultural passaràs a formar part d’una comunitat compromesa amb el suport a l’economia local i, bescanviant euros per RECS, podràs gaudir d’una bonificació del 50% per a fer cultura als establiments adherits.

Per a beneficiar-te del programa descarrega’t l’app “REC Barcelona” (Google Play / Apple Store), bescanvia € a RECS Culturals i rebràs un 50% més del que hagis recarregat, és a dir: si bescanvies 10 €, rebràs 15 RECS Culturals per consumir cultura als establiments adherits.

Aquesta promoció estarà disponible fins al 28 de febrer de 2023, fins a un màxim de 200R bonificables.

En cas de voler pagar amb RECS a l’Espai Lazzigags, contacta amb nosaltres a info@lazzigags.cat

Descobreix més dels RECS a www.rec.barcelona