Divendres 21 d’octubre a les 21:30h tindrà lloc el tret de sortida de la inauguració de l’Espai Lazzigags, una inauguració que finalitzarà la nit 22 d’octubre, oferint a tots els veïns i veïnes del barri i de la ciutat de Barcelona unes jornades festives i plenes d’activitats obertes a tots els públics.

Divendres 21 d’octubre

La programació de la jornada començarà a les 21:30h amb un Micro Obert, un espai on tot aquell que tingui quelcom a mostrar disposarà dels mitjans per fer-ho:  l’Espai, un escenari i material tècnic per a l’actuació.

Dins del Micro Obert comptarem amb actuacions de Ferran i Aina Castells, Cristina Varela, les germanes Anna i Laura Ventura, Maria Santallusia, Xavi Duch i Patricia Paisal, les germanes Mara i Gracia Fernández, Marc Sambola i Claudia Bravo, Benjami Conesa, Mone, Muntsa Rius, Marc Vilavella i les noies de Spring Awakening. Tots ells ens oferiran una vetllada alegre i divertida plena de cançons i monòlegs.

Dissabte 22 d’octubre

El segon dia de la inauguració, dirigit a tots els veïns del barri, començarà a les 11 del matí amb tallers gratuïts de teatre, dansa i creació plàstica de titelles i màscares per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys. Seguidament, a les 12:30h iniciaran les càpsules d’actuacions teatrals a càrrec d’alumnes de Lazzigags:”Into dels Mites” (comèdia) i “Ets Autèntic Charlie Brown” (comèdia musical). Finalment, a les 13.00h i per acabar el matí de dissabte, Núria Feliu recitarà uns versos i es conclourà la primera part del segon dia amb un brindis en format de vermut inaugural per a tots els assistents.

La segona part de la vetllada continuarà a les 17.30h de la tarda amb contes teatralitzats a càrrec d’Eva González, per als més petits de casa; i a les 20.30h serà el torn per les actuacions “Alguien que apague la luz” amb Lluís Garrido i Adriana García“On vas, Hollis Jay” de Lazzigags Produccions amb Pau Olivé, Pau Salvadó i Adriana García i “Gastro-Rimes”, el cabaret gastronòmic de Lali Feliu i Miquel Ferret.

« Tornar al BLOG