De l’entrenament al reciclatge

Taller d’entrenament actoral on l’actor i director Marc Martínez et dotarà d’eines per estar actiu en el món del teatre, la televisió i el cinema. L’objectiu és millorar la tècnica i conèixer les possibilitats i recursos que cada actor posseeix.

El títol d’aquesta trobada prové d’una expressió que haureu sentit un munt de vegades: “El teu cos és la teva eina de treball, el teu instrument!” És justament per això que sempre hem d’estar a punt, afinats, preparats per ACTUAR.

Tant és que sigueu estudiants, amateurs o professionals. De teatre, de televisió o de cinema. Què no pareu de treballar i guanyar premis, o que ara estigueu en la reraguarda, o a la banqueta… Qui es vulgui dedicar a aquesta feina ha d’estar sempre ACTIU. A tots nivells: cos, ment, i ànima!

Perquè ser actriu/actor és, gairebé, una forma de vida… i cal estar molt en forma per crear d’altres vides!

Dia del taller: 1 d’abril de 2017

Horari: 11h a 14h

Preu: 35€

. Preu especial pels alumnes de Lazzigags i de les escoles que pertanyen a l’ACET: 29€

Lloc: Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32, 08014 Barcelona)

. El taller té places limitades i està dirigit a actors i actrius estudiants, amateurs o professionals de teatre, cinema i televisió (edat mínima 16 anys)

. Aquesta activitat requereix un mínim d’assistents, de no aconseguir-se s’avisarà als inscrits.

MARC MARTÍNEZ


Es defineix com actor, director i horticultor. Ha estat format pel Col.legi de Teatre, Institut del Teatre, Joan Enric Lahosa, Muntsa Alcañiz, Txiki Berrondo, Joan Ollé, Jordi Mesalles, Berty Tobías, Pere Puértolas, James de Paul, Tamzin Townsend, Paco Pino, Lluis Pascual, Lluís Homar, Manel Dueso, Mario Gas i Javier Daulte.

En teatre el coneixereu per Humor i Hòsties (Marc Martinez), Solo (Teresa Vilardell), Urtain (Animalario), La Plaça del Diamant (Toni Casares) o Tot Esperant Godot. Max i Butaca, al Millor Actor de Repartiment del 2000. (Lluís Pascual), entre altres.

En cinema No sé decir adiós (Lino Escalera), Born (Claudio Zulian), El Cónsul de Sodoma (Sigfrid Monleón), La Vida Empieza Hoy (Laura Mañá), Tierra y Libertad. Premi de la Crítica Cannes 1995. (Ken Loach), ¿Qué te juegas, Mari Pili? / Esta noche o jamás / Morir o no. Butaca al Millor Actor de Cinema del 2001. (Ventura Pons), El Pianista (Mario Gas) o El Complot dels Anells (Francesc Bellmunt), entre altres produccions.

I en televisió l’haureu vist recentment a Nit i Dia i Luna – El Misterio de Calenda. També a Crisis BCN-K36, Angel o Demonio, Abuela de Verano, La Que Se Avecina, Infidels, El Mundo de Chema, Psico-Express, Plats Bruts i Crackòvia, entre altres.

És director de Super-Rawal, Le mani forti, Stokölm, Julieta i Romeo, Spoon River, El plata 1936 i Conillet.

– Què us semblaria haver de passar alguna cosa semblant a la I.T.V. cada 3 ó 4 anys? (Marc Martínez)

T’INTERESSA? INSCRIU-TE!

Pots demanar més informació i tramitar la reserva i inscripció omplint aquest formulari.

Consulta els Comprimits Lazzigags programats.

« Tornar al BLOG