Els pròxims dissabte 21 i diumenge 22 de maig continuen les Jornades de Teatre Juvenil amb els grups de Teatre Jove Lazzigags, formats per alumnes de més de 18 anys que han crescut i s’han format a les aules de Lazzigags. La mostra es durà a terme al Centre Catòlic de Sants (C/ d’Antoni de Capmany 72 – 76, Barcelona) i els grups teatrals ens presentaran “Jo mai, mai…”, una obra actual creada i dirigida per Ivan Campillo i “Ets autèntic, Charlie Brown”, el musical basat en les tires còmiques de Charles Schulz, dirigit per Lluís Garrido i acompanyats per l’Escola de Música Tarantel·la.


PROGRAMA DE LES JORNADES

JO MAI, MAI…

Dissabte 21 de maig | 20.30h

Autor i direcció: Ivan Campillo

Un grup de joves queden per recordar els vells temps de l’Institut. Un cap de setmana sols al camp i un joc inofensiu faran sortir a la llum tots els seus secrets.  Com són ara l’esportista, lapija, el fumeta, la guapa, la borratxa…? Desitjos, somnis, nous amors, “polvos” pendents i un cos al mig del bosc…  “Jo mai, mai…” és una comèdia d’estiu feta per gent jove. Una obra fresca i esbojarrada. I amb un final sorprenent.

ETS AUTÈNTIC, CHARLIE BROWN
amb la col·laboració de l’Escola de Música Tarantel·la

Diumenge 22 de maig | 18.00h

Direcció: Lluís Garrido
Direcció musical: David Rancaño

Què passaria si els personatges entranyables de la tira de còmics de Snoopy s’haguessin fet grans? Seguirien tenint els mateixos problemes? Continuarien filosofant sobre la vida? I el més important…  En Charlie Brown seguiria sent un bon noi? L’obra que treballem explica els  problemes d’aquest grup d’amics a les portes de la Universitat amb un recull de cançons dels musicals You’re a good man Charlie Brown i Snoopy.


VENDA D’ENTRADES

Entrada una funció: 8€
Entrada per a les dues funcions: 10€

Podeu comprar les vostres entrades anticipades a la secretaria del Centre Catòlic de Sants i a Lazzigags. Horaris de venda d’entrades:

  • Centre Catòlic de Sants de dilluns a divendres de 18h a 20h (C/Antoni de Capmany, 72-76)
  • Lazzigags de dilluns a divendres de 10h a 14h i dijous i divendres de 18h a 20h (C/ Olzinelles, 3, 2n)

 

#CONCURSLAZZIGAGS

Us animem a participar a les Jornades a través de les xarxes socials! Aquest any hi haurà el #ConcursLazzigags, un concurs fotogràgic a través d’Instagram on podreu guanyar packs d’entrades per al Microteatre Barcelona!

Què heu de fer?

1. Ser seguidor de @lazzigags
2. Fer una foto sobre les Jornades
3. Penjar-la al teu compte personal
4. Etiqueta’ns a la foto
5. Comenta la imatge amb el hashtag #concursLazzigags

I ja haureu participat al concurs!
Premiarem la fotografia més artística, la més espontània i la de més postureig
El concurs va iniciar el 7 de maig però teniu temps de participar-hi fins el 23 de maig de 2016.

Consulteu les BASES DEL CONCURS clicant en aquest enllaç.

« Tornar al BLOG