El musical de Lazzigags ha estat triat un dels candidats a la nominació, a les categories de millor musical i millor producció als Premios Max 2023. 

Els Premis Max de les Arts Escèniques, van ser creats en 1998 per la Societat General d’Autors i Editors, amb la finalitat de premiar i reconèixer la labor dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l’any en l’àmbit de les Arts Escèniques.

Els Premis Max estan integrats per vint categories a concurs, els candidats del qual, finalistes i guanyadors són triats per diferents jurats. A la XXVI edició dels Premis Max de les Arts Escèniques de Cadis han concorregut un total de 529 espectacles, dels quals 168 espectacles han resultat candidats.

Aquest dimecres 25 de gener hem rebut la notícia després de la publicació de la nota de premsa per part de l’organització. L’espectacle musical de Lazzigags “Les històries naturals” ha estat seleccionat com un dels candidats a la nominació per a la pròxima edició, concretament a dues categories: millor musical i millor producció. 

Pròximament, el festival comunicarà els finalistes i la cerimònia de lliurament dels premis se celebrarà el 17 d’abril al Gran Teatre Falla de Cadis.