Els dies 28, 29 i 30 de desembre, a les 17.30h, serem al Sants Teatre del Centre de Barcelona i el dia 3 de gener, a les 12 i a les 18h, al Teatre Plaza de Castelldefels.

A escassos dies que comencin les vacances de Nadal, la il·lusió d’aquestes festes comença a fer-se notar. La il·lusió de la Nit de Reis no és exclusiva dels més petits de la casa, aquesta excitació es contagia també als adults. Amb aquest còctel d’emocions i inspirats en la màgica nit la Companyia Lazzigags crea “Sihir i la Nit de Reis”, estrenat el 2018 al Sant Andreu Teatre. 

Aquesta temporada el repartiment el formen Xavi Duch, Candela Díaz, Jordi Vicente, Irene Jódar, Jan Gavilan i Ot Mariën que donaran vida als personatges del musical.

Lídia Linuesa, llibret i direcció, Marc Sambola, composició i direcció musical, i Ester Bartomeu, coreògrafa de la peça, presentaran els dies 28, 29 i 30 de desembre al Sants​ Teatre del Centre i els dia 3 de gener al Teatre Plaza de Castelldefels un espectacle musical que, de la mateixa manera que la resta de les creacions de la directora, reflecteix valors fonamentals per a l’aprenentatge i el creixement personal dels més petits.

Sihir és un espectacle apte per a tots els públics, recomanat per gaudir en família. Us animem a venir al teatre per reviure una de les nits més màgiques de l’any!

« Tornar al BLOG