El 7 i 8 de maig, va tenir lloc la 11a edició de les Jornades de Teatre Juvenil a la Sala Calassanç (C/Sant Quintí, 19) de Barcelona organitzada per la Companyia Lazzigags juntament amb les diferents AMPAS dels instituts que participaven. Aquesta edició va comptar amb un homenatge sorpresa dedicat als alumnes participants, el gag “Ser o no ser” basat en l’obra de William Shakespeare i protagonitzat per l’equip de professors i actors de Lazzigags. També vam comptar amb un concurs de fotografies a través de la xarxa social Instagram (finalitza el 23 de maig, trobareu tota la informació aquí i a les xarxes socials de la companyia).

A Lazzigags apostem per aquest tipus d’activitats, pel seu nivell pedagògic i artístic, on els nostres alumnes gaudeixen del teatre fet pels seus companys. Les Jornades van acabar, com cada any, en finalitzar les Jornades es farà el lliurament de premis.

 

EL JURAT

El jurat professional va valorar les categories de millors actors, millors actrius i el millor muntatge. Els professors de teatre van atorgar el premi a la millor trajectòria de cada grup i el públic va votar el millor cartell publicitari.

El jurat professional de la 11ª edició va estar format per:

 

Xavi Duch

Ha debutat en “Fama, el musical”, “Spamalot”, “Tom Sawyer, detectiu””, “The wild party” i “El Petit Príncep”. En cinema ha protagonitzat “Els amors inconclusos” i ha doblegat la cançó de Olaf en la versió catalana de “Frozen”. En televisió ha participat en “Cackòvia” (interpretant a Piqué i Alves) i en “El cor de la ciutat”. Actualment està nominat al millor actor protagonista per “Macos & Pobres”.

 

Gabriela Grífol

Periodista amb 25 anys d’experiència en radi, premsa i TV. Amb trajectòria professional en Radi Ciutat de Badalona, la COM, el Diari de Barcelona, TVE i BTV on actualment s’encarrega de la coordinació de programes especials (Premis Ciutat de BCN, La Mercè, BTV Reyes, Versió BTV Escoles, especial Sant Jordi amb la gimcana literària Barri&Llibre…). I amb experiència en l’àmbit de l’educació en l’oci amb nens i persones amb capacitats limitades.

 

Ignasi Roda

Escriptor, actor, director i pedagog de teatre, cantautor i promotor cultural. Professor de teatre en més d’un vintena d’escoles i instituts. Ha dirigit més de 150 muntatges en l’àmbit pedagògic i uns 30 en l’àmbit professional. Dirigeix assíduament grups de teatre amateur exercint també treballs de formació teatral. És fundador dels grups: “Equip de Poesia”, “Marot”, “L’Episcopal”, “Teatre que truca a la porta”, “Cia. de Kabarreig”, “Teatre Estable de Sabadell” i altres temporals.

 

ELS PREMIS

– Millors actorsMax Roca (categoria 1r a 3r d’ESO) i Guillem Jiménez (categoria 4t d’ESO a Batxillerat)

– Millors actriusPaula Pérez (categoria 1r a 3r d’ESO) i Maria Saura (categoria 4t d’ESO a Batxillerat)

– Millor muntatgeDreams really do come true

– Millor trajectòriaMax Roca, Genís Jordi, Joan Sierra, Noa Duarte, Júlia Zanón, Tomás Dearden, Èlia Maynés, Guillem Claveria, Cesc Alonso

– Millor cartell publicitariLa Família Addams

 

#CONCURSLAZZIGAGS

 

Les Jornades van comptar amb un concurs fotogràfic mitjançant Instagram on els participants podien guanyar packs d’entrades per Microteatro Barcelona. El concurs va iniciar el 7 de maig, però encara sou a temps de participar, el concurs segueix actiu fins al 23 de maig de 2016.

Què heu de fer?

  1. Ser seguidor d’@lazzigags
  2. Pujar una foto de les Jornades
  3. Penjar-la al vostre compte personal
  4. Etiquetar a @lazzigags a la foto
  5. Comentar la imatge amb el hashtag #concursLazzigags

 

I ja haureu participat en el concurs!

Premiarem la fotografia més artística, la més espontània i la de més postureo.

Consulteu les BASES DEL CONCURS clicant en aquest enllaç.

« Tornar al BLOG