Lazzigags fa 20 anys i comença la celebració amb un nou musical de creació: “Sihir i la nit de Reis”. Un espectacle per a tota la família carregat de valors i inspirat en la màgia i la il·lusió que envolten la Nit de Reis. El 27 de desembre a les 17.30h s’estrenarà en el SAT! Sant Andreu Teatre (Barcelona) i estarà en cartell del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener amb funcions a la mateixa hora, les 17.30h.

 

Sihir, el musical

 

Espectacle de creació de la Companyia Lazzigags carregat de valors i inspirat en la màgia i la il·lusió que envolten la Nit de Reis. Escrit i dirigit per Lídia Linuesa i amb música i direcció musical de Marc Sambola. Formen l’equip creatiu Ester Bartomeu (coreografies) Eloi Linuesa (escenografia), Marc Udina (disseny de vestuari), Purificación Hernández (il·lustracions) i Miquel Teixidor (animacions) [> Veure la fitxa artística completa].

El repartiment uneix professionals de les arts escèniques de totes les edats com Karen Gutiérrez, Jordi Vicente, Maria Fontana i Mireia Lorente amb els debutants Arnau Mendoza (13 anys) i Aran Bartomeus (11) formats a Eva Gris Dansa i Espai Lazzigags, l’escola d’arts escèniques de la Companyia, que ja van formar part del cor infantil de Tom Sawyer detectiu, l’anterior musical de la productora.

 

CD a la venda

 

Enregistrat el mes de novembre de 2018 a Medusa Estudio BCN, el disc inclou totes les cançons de “Sihir i la nit de Reis”. En el repertori hi trobem: 1. Avui, 2. Ja sóc gran, 3. L’himne dels Reis, 4. Sihir, 5. Un món ple de colors, 6. La cançó de les vocals, 7. Avui reprise, 8. El mag més gran del món, 9. Ara venim; i quatre versions instrumentals: 10. Avui, 11. L’himne dels Reis, 12. Sihir, 13. La Cançó de les vocals per aquells que les vulguin cantar. Es pot adquirir el CD del musical al teatre després de cada funció i enviant un correu a info@lazzigags.cat.

 

« Tornar al BLOG