Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, tindrà lloc l’11a edició de les Jornades de Teatre Juvenil a la Sala Calassanç (C/Sant Quintí, 19) de Barcelona organitzada per la Companyia Lazzigags juntament amb les diferents AMPES dels instituts que hi participen. Aquesta edició comptarà amb un homenatge sorpresa dedicat als alumnes participants i un concurs de fotografies a Instagram (trobareu tota la informació aquí i a les xarxes socials).

A Lazzigags apostem per aquests tipus d’activitats, pel seu nivell pedagògic i artístic, on els nostres alumnes gaudeixen del teatre fet pels seus companys. A més, com cada any, al final de les Jornades es farà l’entrega de premis.

EL JURAT I ELS PREMIS

Un jurat professional valorarà les obres de teatre representades i atorgarà cinc categories de premis:

– Dos premis als millors actors de 1r a 3r d’ESO i de 4t d’ESO a Batxillerat
– Dos premis a les millors actrius de 1r a 3r d’ESO i de 4t d’ESO a Batxillerat
– El millor muntatge
– La millor trajectòria
– El millor cartell publicitari

El jurat professional valorarà les categories de millors actors, millors actrius i el millor muntatge. Els professors de teatre atorgaran el premi a la millor trajectòria de cada grup i el públic també hi teniu un paper important, votareu el millor cartell publicitari.

Aquest any el jurat professional estarà format per:

Xavi Duch

Ha debutat a “Fama, el musical”, “Spamalot”, “Tom Sawyer, detectiu””, “The wild party” i “El Petit Príncep”. En cinema ha protagonitzat “Los amores inconclusos”, i ha doblat la cançó d’Olaf a la versió catalana de “Frozen”. A la televisió, ha participat a “Crackòvia” (interpretant a Piqué i Alves) i a “El cor de la ciutat”. Actualment està nominat a millor actor protagonista per “Guapos & Pobres”.

Gabriela Grífol

Periodista amb 25 anys d’experiència a la ràdio, premsa i TV. Amb trajectòria professional a Radio Ciutat de Badalona, la COM, el diari de Barcelona, TVE i BTV on actualment s’encarrega de la coordinació de programes especials (Premis Ciutat de BCN, La Mercè, BTV reis, Versió BTV escoles, especial Sant Jordi amb la gimcana literària Barri&llibre…). I amb experiència en l’àmbit de l’educació en el lleure amb nens i persones amb capacitats limitades.

Ignasi Roda

Escriptor, actor, director i pedagog de teatre, cantautor i promotor cultural. Professor de teatre en més d’un vintena d’escoles i instituts. Ha dirigit més de 150 muntatges en l’àmbit pedagògic i uns 30 en l’àmbit professional. Dirigeix assíduament grups de teatre amateur exercint també feines de formació teatral. És fundador dels grups: “Equip de Poesia”, “Marot”, “L’Episcopal”, “Teatre que truca a la porta”, “Cia. de Kabarreig”, “Teatre Estable de Sabadell” i d’altres temporals.

Descarregueu-vos el PROGRAMA DE LES JORNADES clicant en aquest enllaç.

#ConcursLazzigags

Us animem a participar a les Jornades a través de les xarxes socials! Aquest any hi haurà el #ConcursLazzigags, un concurs fotogràgic a través d’Instagram on podreu guanyar packs d’entrades per al Microteatre Barcelona!

Què heu de fer?

1. Ser seguidor de @lazzigags
2. Fer una foto sobre les Jornades
3. Penjar-la al teu compte personal
4. Etiqueta’ns a la foto
5. Comenta la imatge amb el hashtag #concursLazzigags

I ja haureu participat al concurs!
Premiarem la fotografia més artística, la més espontània i la de més postureig
El concurs inicia el 7 de maig però teniu temps de participar-hi fins el 23 de maig de 2016.

Consulteu les BASES DEL CONCURS clicant en aquest enllaç.

« Tornar al BLOG