Aquest estiu hem programat dos cursos intensius per a joves de 13 a 17 anys: “L’actor i la càmera” i “Repertori coreogràfic”; i el casal artístic d’estiu “El món del revés” per a nens i nenes de 4 a 12 anys.

CASAL ARTÍSTIC “EL MÓN DEL REVÉS”: Capgirem l’Espai Lazzigags per a viure un estiu del revés a través del teatre, cant, dansa, plàstica i jocs d’aigua! Un casal diferent, divertit i creatiu. Edats: 4 a 12 anys. Grups per edats. Dates: 25 juny al 26 juliol. Horaris flexibles i inscripcions per setmanes. Podeu escollir la modalitat que més s’adapti a les vostres necessitats.  

CURSOS INTENSIUS PER A JOVES:

>  Promoció primavera: 10% de descompte si t’inscrius abans del 31/05

  • 1 al 12 juliol > L’ACTOR I LA CÀMERA: Curs de 40h amb l’objectiu de crear consciència a l’alumne del llenguatge de la càmera, treballar l’expressivitat, l’emotivitat i la projecció per ajustar-la al mitjà audiovisual. Amb aquest curs també treballaràs la preparació al càsting i t’enduràs el material gravat durant el curs per incloure al teu videobook. Edats: 13 a 17 anys. Horari: 10h a 14h de dilluns a divendres. Preu 335€, inclou el material gravat.

 

  • 1 al 26 juliol > REPERTORI COREOGRÀFIC: Curs intensiu de dansa on cada dia treballaràs un estil diferent per tal de veure i assimilar els elements comuns que uneixen tots les disciplines. Treballaràs el condicionament físic, exercicis tècnics i treball coreogràfic a cada sessió. Edat: +16 anys. Horari: 16h a 18h de dilluns a divendres. Preu: des de 45€. Inscripcions per setmanes.

« Tornar al BLOG