Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies Lazzigags

Tornar

Els Reis Mags d’El Prat i Sabadell estrenen carrosses construïdes per LazzigagsLazzigags i Coopgros han executat la construcció de les carrosses de Reis 2017 de les Cavalcades del Prat de Llobregat i de Sabadell.

Els Reis Mags d’El Prat han estrenat carrosses amb dissenys que representen el lloc de procedència de cada Rei. La carrossa del Rei Baltasar la presidia un elefant de fusta amb una trompa mòbil i l’acompanyaven baobabs i tucans, que envoltaven el tron reial. La carrossa del Rei Gaspar, inspirada en un vaixell, la presidia un timó a la proa i un mòdul de veles a la popa. Per últim, a la carrossa del Rei Melcior hi podíem veure elements com ocells, ales i globus làmpada.

Els Reis Mags de Sabadell han comptat amb tres noves carrosses, de les sis, dissenyades amb la col·laboració de l’Escola Illa i construïdes per Lazzigags. Les carrosses incorporen elements significatius inspirats en el passat tèxtil de la ciutat i amb el conte Nit de Reis a Sabadell escrit per David Vila i Ros.

Podeu veure la construcció de les carrosses al nostre canal de Youtube:

Carrosses de Reis 2017 El Prat - Baobabs

Carrosses de Reis 2017 El Prat - Elefant

Carrosses de Reis 2017 Sabadell - Reis telers


Fotografia: Flickr Cultura El Prat

Data de publicació

13 Gener 2017

Autor

Compartir

Noticies d'interès

 • XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  XIV Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags

  El diumenge 12 de maig vam celebrar la 14a edició de les Jornades de Teatre Juvenil de Lazzigags a la Sala Calassanç de Barcelona.En aquestes jornades els alumnes de secundària dels instituts Quatre Cantons, Maria Espinalt i Icària van presentar els seus muntatges teatrals que han estat treballant durant aquest curs de teatre extraescolar.

  Llegir més
 • Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Últims preparatius per a les mostres de final de curs de l’Espai Lazzigags

  Les Mostres de Final de Curs 2018-2019 de l'Espai Lazzigags seran els dies 14, 15 i 16 de juny i es realitzaran a La Lleialtat Santsenca (divendres 14, grups juvenil) i a l'Escola Joan Pelegrí (dissabte 15 i diumenge 16 de juny, grups infantil i adults). Entrades disponibles del 27 de maig al 13 de juny a la nostra escola.

  Llegir més